• EN
 • Logg inn
 • Smarte løsninger for økt kompetanse

   IN Singapore
  IN Singapore

  Mintra Group leverer smarte løsninger for å øke kompetanse hos sine kunder, som skal bidra til trygg, effektiv og lønnsom drift. De leverer tjenester innen HR-, kurs og kompetansetjenester og –systemer, og har inngående kompetanse på olje og gass, maritim, bygg og fornybar energi.  

  Dagens Mintra Group, eies av The Riverside Company, som har norske røtter og er et resultat av en nylig sammenslåing av selskapene Mintra Trainingportal og OCS HR. Sammenslåingen er for ytterligere å styrke og betjene det voksende markedet i denne regionen. Siden 2014, har Innovasjon Norge i Bergen og i Singapore gitt rådgivningstjenester til OCS HR for å bidra til økt vekstmulighet i Singapore regionen. I tillegg har Innovasjon Norge har bistått Mintra konsernet med åpningen og lanseringen av kontoret i Singapore. 

  Selskapet har omkring 100 ansatte og har kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Aberdeeen. De satser nå internasjonalt og styrker sitt nedslagsfelt overfor miljøer innen petroleums- og maritim sektor i Dubai og Singapore.