• EN
 • Logg inn
 • Skal sikre sykkelen din

   Bikefinder
  Bikefinder

  Bikefinder skal sikre sykkelen din mot tyveri med en skjult GPS-sporingsenhet. Produktet er allerede svært etterspurt. 

  Bikefinder utvikler en GPS-sporingsenhet med sanntidsdata som kan integreres med hvilken som helst sykkel. Selskapet har som mål å bli fremst på leveranse av sikkerhetsutstyr og software for sykler. Bikefinder hadde ved utgang av 2017 solgt over 3000 enheter og har så langt motatt svært positive tilbakemeldinger fra markedet.

  Selskapet ble etablert i 2015 av gründer Ole Martin Ølmheim og har hatt rask vekst. Selskapet har mottatt stor interesse rundt produktet og vant blant annet konkurransen "Strawberry Million 2017". Med sine fire ansatte har Bikefinder fra starten hatt ambisjoner om å nå et internasjonalt marked. 

  Vil bli størst på sikkerhetsutstyr og software for sykler

  Selskapet har mottatt kommersialiseringstilskudd, mentortjeneste, innovasjonskontrakt og innovasjonslån fra Innovasjon Norge. Gründer Ole Marin Ølmheim har selv vært proff syklist og har derfor god kjennskap til markedet. Han er i tillegg utdannet revisor og fått med seg et faglig solid team.

  Bikefinder har vist en svært god gjennomføringsevne og markedspotensialet er stort.

  – Med hjelp fra Innovasjon Norge har vi i Bikefinder kunnet fokusere mye mer på utvikling av produktet istedenfor å bruke mye tid til hente inn ekstern kapital i påvente av salgsinntekter. Det har vært veldig verdifullt for oss, sier Ole Martin Ølmheim.

  Bikefinder vil være klare til å levere sine første produserte enheter i løpet av våren 2018. De jobbes også kontinuerlig med å nå sine mål om internasjonal vekst og har allerede stor interesse fra sykkelmarkedet i Tyskland, Belgia, Nederland, Frankrike og Italia.

  Bikefinder
  Stavanger