• EN
 • Logg inn
 • Din nye virtuelle assistent

   Kristian Mossige
  Kristian Mossige

  Boost Ai utvikler en plattform for virtuelle assistenter som skal kunne flere språk, dialekter og slang for bedre å kunne forstå kundene og gi hjelpsomme svar.

  Boost Ai ble opprettet med ett mål i tankene – å bli en verdensledende plattform for virtuelle assistenter. Visjonen var å bli best på brukervennlighet, skalerbarhet og å forstå hva brukeren faktisk snakker om.

  Boost Ai ble stiftet i mai 2016, og har siden da raskt etablert seg som en ledende aktør innen natural language processing (NLP), deep learning og maskinlæring i Norge. Teamet bak selskapet er en bred sammensetning av mennesker som har flere års erfaring innen fagfeltet og har opparbeidet seg unik kompetanse i bruk av kunstig intelligens for å effektivisere bedrifter. Boost Ai har hatt formidabel vekst de siste to årene og er nå over 50 ansatte.

  Selskapet laget først en chatbot som ble tatt i bruk av Sparebank 1 SR-Bank og brukes den dag i dag. Selskapet videreutvikler nå assistenten gjennom forskning og utvikling, og slipper regelmessig nye banebrytende funksjoner, som å kunne logge inn brukere og forstå multi-intent. Mange av funksjonene hadde aldri kommet lengre enn prototype-stadiet tidligere. Boost Ai vil fortsette å jobbe med forskning og utvikling for å være i verdenstoppen på virtuelle assistenter og chatbots.

  Innovasjon Norge innvilget i 2016 et kommersialiseringstilskudd til selskapet. Bedriften viste innovasjonshøyde med sin chatbot der de la opp til en grad av selvlæring som ikke fantes på markedet da. Teamet viste solid bakgrunn, svært god gjennomføringsevne og store ambisjoner om vekst.

  I sin sluttrapport skriver bedriften: "I perioder med begrenset likviditet har kommersialiseringstilskudd fra Innovasjon Norge vært avgjørende for utviklingen til boost Ai. Det er klart at tilskuddet har økt både utviklingsmulighetene og viljen til satsing, fordi tilskuddet har tillatt utviklerne i selskapet å fokusere på innovasjon fremfor finansiering."

  Boost Ai
  Sandnes