• EN
 • Logg inn
 • Innovative produkter som trener og stimulerer muskulatur i ansiktet.

   Letsip
  Letsip

  Letsip utvikler og produserer produkter som gjør at barn og voksne kan trene og stimulere muskulatur i ansiktet som kinn, lepper og tunge.

  Letsip ble stiftet i desember 2013, har tre ansatte og holder til i Ålesund. Alle produktene er patentert og utviklet med et norsk design. 

  Produktene trener muskulatur i form av motstandsøvelser og et spesialprogrammert vibrasjonshåndtak som stimulerer dypt inn i muskulaturen i ansiktet. Produktet stimulerer til bedre og tydeligere mimikk og munnlukke, mindre sikling, bedre spise- og drikkefunksjon og tydeligere tale. Trening for muskler er viktig for alle, men spesielt for mennesker med diagnoser som Downs syndrom, Cerebral Parese, Dyspraksi, Dysartri, Dysfagi, Borrelia, lammelser etter hjerneslag, Multippel sklerose, skader og utfall etter kreft og senvirkninger av Parkinson.

  Klar for eksport 

  Letsip lanserte produktene sine for det norske markedet i april 2016, noe senere i Danmark og Sverige. Letsip har arrangert en rekke kurs for logopeder, ergoterapeuter, fysioterapeuter, leger, sykepleiere, tannleger, pedagoger og deltatt på konferanser og messer både nasjonalt og internasjonalt. Nå er Letsip klar til å eksportere internasjonalt for enkeltsalg via nettbutikk eller til distributører og agent ledd.

  Letsip har tro på at produktene kan rettes mot en bredere kjøpergruppe med mer fokus på trening, vedlikehold og Beauty markedet der Facial Gym er et tema av stor interesse.

  – Midler fra Innovasjon Norge har vært utløsende faktor med tanke på gjennomføring av oppstart og kommersialisering, sier Ole Jacob Djupvik

  Andre samarbeidspartnere har vært Møre og Romsdal Bedriftsrådgiving MRB, Ålesund Kunnskaps Park, Norway Health Tech Oslo, Fosbita København, TAKO-senteret ved Lovisenberg sykehus og Mun-h-centeret Gøteborg.