Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Brexit: Hva må du tenke på før 1. januar?

  Ved årsskifte går Storbritannia ut av EU.  Getty Images
  Ved årsskifte går Storbritannia ut av EU. Getty Images

  Innovasjon Norge og den norske ambassaden i London gir en orientering rundt brexit.

  Storbritannia og EU har vært igjennom et intenst forhandlingsløp og er nå i sluttfasen. Siste frist for å få en avtale på plass er 31. desember. Selv om det er mye som fortsatt er uklart bare en drøy måned før Storbritannia trer ut av EU for godt, er det noen ting vi vet. Sammen med våre gjester gir vi en oppdatering og noen praktiske råd på veien frem mot 1. januar 2021.

  Program

  Velkommen
  Hilde Hukkelberg, leder av Innovasjon Norge Storbritannia og Irland 

  Hvor er vi nå?
  Wegger Chr. Strømmen, Norges ambassadør til Storbritannia, orienterer om hvor Norge og Storbritannia står i forhandlingene om en frihandelsavtale.

  Hanne Skogen, leder av Innovasjon Norges eksportsenter er programleder og introduserer de følgende temaene og gjestene:

  What will change and why will the UK still be interesting for Norway? Storbritannias ambassadør til Norge, Richard Wood, informerer om konkrete forhold som vil forandre seg fra 1. januar, samt hvordan Storbritannia jobber for å oppnå sine post brexit-ambisjoner.

  Nå haster det!
  Caspar Fabini ved Innovasjon Norges eksportsenter informerer om nye handelstekniske forhold som er avklart og som selskaper vil møte fra 1. januar 2021. 

  Lytt og lær
  Cyviz forteller om sine forberedelser. Norske Cyviz og CEO Espen Gylvik som leverer løsninger for samhandling har spennende og viktige kunder i Storbritannia. De forteller hvordan og hva de har gjort opp mot brexit. Kanskje deler de sine erfaringer med hvordan internasjonale selskaper tilpasser seg og møter kravene til mer digital samhandling.

  30 dager igjen
  Innovasjon Norge oppsummerer hvor bedrifter kan finne informasjon, og hva de forskjellige aktørene kan hjelpe til med.