• EN
 • Logg inn
 • Startup Extreme

   Ina Vikoren
  Ina Vikoren

  Har du lyst til å møte ledende internasjonale oppstartsselskaper og potensielle investorer, og samtidig hoppe i fallskjerm, skydive og rafte? Da bør du melde deg på Startup Extreme.

  Startup Extreme er en konferanse som går over tre dager i Bergen og Voss. Konferansen har blitt et møtested for både norske og utenlandske gründere og investorer, og er blant Norges fremste arenaer for nettverksbygging.

  Hvem kan delta på Startup Extreme?

  Norske og utenlandske oppstartsbedrifter og andre i gründermiljøer kan delta på konferansen. Investorer, partnere og potensielle samarbeidspartnere er også med.

  Hva skjer på konferansen?

  Første dag av konferansen er i Bergen. Her får du faglig påfyll og muligheten til å høre interessante foredragsholdere fortelle om sitt forhold til startups. Du får også høre pitcher fra ulike oppstartsselskaper og delta på paneldebatter. Du får en god dose innsikt i temaer som vil prege Norge i fremtiden, og muligheten til å lære mer om investeringer og risikokapital.

  Dag to drar vi til Voss. Her er det duket for ekstremsportøvelser. Deltakeren kan blant annet skydive, rafte, hoppe i fallskjerm og prøve seg i vindtunnelen. Fordi aktivitetene krever samarbeid på tvers av selskap, alder og nasjonalitet, får deltakerne bedre kjennskap til hverandre og gode muligheter til å bygge nettverk og sterke bånd på tvers av landegrenser.

  Startup Extreme arrangeres av teamet og gründerne bak Angel Challenge og Startup Norway. Innovasjon Norge er partner.

  Mer om Startup Extreme 

  Vi kommer tilbake tidspunkt for konferansen og søknadsfristen.