• EN
 • Logg inn
 • Få en mentor

   Westend61
  Westend61

  Ønsker du strategisk veiledning og oppfølging av din bedrift over tid? Mentortjenesten er et tilbud til deg som er daglig leder i en gründerbedrift. Vi setter deg i kontakt med erfarne personer i næringslivet og finner en mentor som passer bedriften.

  Har du ambisjoner om langsiktig vekst ut over det lokale markedet? Er bedriften din samtidig i bedriftsutviklingsfasen eller på vei ut i markedet og er basert på en unik forretningsidé? Da er du i målgruppen. 

  Få en mentor fra næringslivet

  Mange gründere har behov for kunnskap om det å drive egen virksomhet, forretningsutvikling og markedsmuligheter. Gjennom mentortjenesten får du sparringspartner på strategisk nivå og oppfølging som kan være avgjørende for om bedriften din lykkes. Du vil få tilbud om en samtale med en av våre koblingsansvarlige.

  I denne samtalen er din motivasjon og forretningsidé hovedtema. Våre koblingsansvarlige har et stort nettverk av mentorer og investorer, og vil finne en mentor som ønsker å brenne for akkurat din bedrift. 

  Dette får du tilbud om 

  • Én-til-én-samtaler med en mentor over en periode på 2 til 12 måneder
  • Vi dekker kostnadene knyttet til 30 timers mentorveiledning

  Vurdering

  Mentoren jeg fikk ble en viktig sparringspartner for meg i oppstarten av North Cocktails. Hun hjalp meg å legge strategier, holde fokus og unngå fallgruver i en tidlig fase. Det satte meg i en bedre posisjon for å lykkes med min idè.

  Renate Nikolaisen, gründer av North Wine & Spirits AS.