Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Rådgivning om beskyttelse av innovasjon

  Nærbilde av døra til et bankhvelv
  Antonio M. Rosiario

  Lurer du på hvordan du kan beskytte dine immaterielle verdier? Trenger du hjelp til å se hvordan bedriftens immaterielle verdier kan utnyttes for å øke inntjeningen? Vi kan sparre med deg og gi deg objektive råd.

  Vår IPR-rådgivning tar utgangspunkt i et udekket behov i markedet. Vår rolle er å øke bevisstheten om hvordan bedrifter kan utnytte IPR strategisk i sin forretningsutvikling for å sikre bedriftens konkurransefortrinn og øke bedriftens verdi. Vi har et bredt nettverk blant offentlige og private aktører i Norge og internasjonalt som du kan dra nytte av.

  Hva kan vi hjelpe deg med?

  Forstå IPR-systemet

  Få innblikk i hvilke muligheter som finnes for å beskytte og utnytte dine immaterielle verdier i Norge og internasjonalt. Få et bilde av hvilke aktører og tjenester som finnes for å dekke ditt IPR-behov.

  Kartlegge IPR-status

  Ta i bruk verktøy for kartlegging av egne immaterielle verdier og konkurrentenes rettigheter. Bli inspirert av andres oppfinnelser, og skaff deg oversikt over rettigheter som kan begrense din handlefrihet.

  Bygge verdi av IPR

  Få råd om hvordan IPR kan anvendes for å skape, sikre, utnytte og synliggjøre verdier i selskapet. Få innblikk i hvordan IPR kan brukes strategisk for å styrke bedriftens konkurranseevne.

  Hvem kan vi hjelpe?

  Vi prioriterer gründere samt små og mellomstore bedrifter som utvikler innovative produkter og tjenester, og/eller har lite eller ingen erfaring med beskyttelse av immaterielle verdier fra før. Tilbudet vårt er et supplement til spesialiserte IPR-tjenester som tilbys av kommersielle aktører.