• EN
  • Logg inn
  • Lokalmat - tilby bedre matopplevelser

    Bli med på kokkekurs for å utvikle sesongbaserte menyer. Lær å utnytte norske og lokale råvarer, slik at du kan gi dine gjester en bedre smak av Norge.

    Hvem passer kurset for? 

    Kokkekurset retter seg mot unge kokker og lærlinger, kokker med lengre erfaring som ønsker ny inspirasjon, samt ufaglærte praktiserende kokker. Kurset er primært for kokker i hotell og restauranter som er åpen for allmenheten. Kurset er også tilrettelagt for at servitører og råvareleverandører har utbytte og glede av å delta.

    Hva lærer du?

    Du får verktøy og kunnskap for å gi dine gjester en god og lønnsom meny, samt innføring i generell økonomi og hygiene. Kurset har fokus på å bruke flere norske råvarer og utvikle menyvariasjon basert på sesong.

    Gjennomføring

    Kurset gjennomføres over to dager - fra lunsj til lunsj. Kulinarisk Akademi er prosjektleder og står for gjennomføringen på vegne av Innovasjon Norge.