Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Sikkerhet og risikovurdering

   Fredrik Schenholm/Visitnorway.com
  Fredrik Schenholm/Visitnorway.com

  Bli med på «Sikkerhetskurset» - som inneholder tema som risikostyring, utforming av sikkerhetsplaner, avviksrutiner, innføring i forsikringsordninger og waivers.

  Hvem passer kurset for?

  Kurset setter deltakerne i stand til å utforme beredskapsplaner for egen bedrift og er spesielt tilpasset det naturbaserte reiselivet.

  Hva lærer du?

  Som forberedelser til kurssamlingen skal alle deltakerne på forhånd gå gjennom en innføring i lovmessige krav til internkontroll og HMS på nett.
  I løpet av kurset får hver deltakende bedrift i oppgave å gi en overordnet beskrivelse av et Risk Management system, utføre risikoanalyser og lage en sikkerhetsplan for minst ett funksjonsområde eller produkt.

  Det blir gitt veiledning/oppfølging etter kurssamlingen tilsvarende inntil én time per bedrift. Om flere av bedriftene samler seg, kan dette gjennomføres som fysisk møte. Oppfølgingen skal hjelpe den enkelte bedriften med å lage en realistisk sikkerhetsplan, som uten altfor kompliserte grep skal kunne implementeres i bedriften.

  Gjennomføring

  Kurset gjennomføres over to dager - fra lunsj til lunsj. Vinter Troms er prosjektleder og står for gjennomføringen på vegne av Innovasjon Norge.

  Se program (PDF).