• EN
 • Logg inn
 • Sikkerhet og risikovurdering

   Vegard Breie - Visit Hardangerfjord
  Vegard Breie - Visit Hardangerfjord

  Bli med på dette sikkerhetskurset som inneholder tema som risikostyring, utforming av sikkerhetsplaner, avviksrutiner, innføring i forsikringsordninger og waivers.

  Hvem passer kurset for?

  Kurset setter deltakerne i stand til å utforme beredskapsplaner for egen bedrift og er spesielt tilpasset det naturbaserte reiselivet.

  Hva lærer du?

  Som forberedelser til kurssamlingen skal alle deltakerne på forhånd gå gjennom en innføring i lovmessige krav til internkontroll og HMS på nett.
  I løpet av kurset får hver deltakende bedrift i oppgave å gi en overordnet beskrivelse av et Risk Management System, utføre risikoanalyser og lage en sikkerhetsplan for minst ett funksjonsområde eller produkt.

  Det blir gitt veiledning og oppfølging etter kurssamlingen tilsvarende inntil én time per bedrift. Om flere av bedriftene samler seg, kan dette gjennomføres som et fysisk møte. Oppfølgingen skal hjelpe bedriften med å lage en realistisk sikkerhetsplan, som uten altfor kompliserte grep skal kunne implementeres i bedriften.

  Gjennomføring

  Kurset gjennomføres over to dager - fra lunsj til lunsj. Vinter Troms er prosjektleder og står for gjennomføringen på vegne av Innovasjon Norge.

  Se program (PDF).

  Tidspunkt

  Hele året, alle dager.