• EN
 • Logg inn
 • Bli med på neste Hacking 4 Allies!

   Forsvarets mediearkiv
  Forsvarets mediearkiv

  Har du en teknologibedrift som er relevant for forsvarssektoren? Innovasjon Norge og Forsvarets forskningsinstitutt søker deltakere til innovasjonsprogrammet Hacking 4 Allies (H4A). 

  Nå kan norske virksomheter søke på programmets neste programsyklus, som skal gå fra september 2021Fristen for å søke er 31. mai. 

  Hacking 4 Allies (H4A) er et innovasjonsprogram for oppstartsselskaper, små og mellomstore bedrifter, og andre ikke-etablerte forsvarsindustriaktører. Programmet er bygget på en amerikansk modell for å identifisere, veilede og støtte teknologibedrifter med relevans for og ambisjoner innen forsvarssektoren.  

  Programmet legger til rette for at utvalgte aktører kobles mot relevante operative problemstillinger, av interesse for et større alliert marked. H4A bygger videre på erfaringene til selskaper som har lykkes med å komme inn på markedet i USA. 

  Målet er at disse aktørene skal bli levedyktige selskaper. 

  Arbeider du i et selskap dette er interessant for? Da skal du se nærmere på utlysningen. Den finner du på nettsidene til Norwegian-American Defense and Homeland Security Industry Council (NADIC) 

  Her er mer informasjon om H4A, søknadsprosessen, utvelgelsen og selve programmet.