Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • HealthTech: Viser veien i Canada

  Bring nye og innovative teknologier til det kanadiske markedet sammen med oss. Nettverkene og erfaringen vår kan hjelpe deg til å finne de riktige kontaktene og finne din plass i den kanadiske HealthTech-sektoren.

  Canada har lagt frem en strategi for et grundig arbeid med innovasjoner innen helse, både for å skape nye arbeidsplasser og for å sikre bærekraftige helsetjenester. Dette passer godt sammen med de norske myndighetenes mål om å fremme norsk helseindustri. I 2017 eksporterte den norske helseindustrien varer og tjenester for over 20 milliarder norske kroner globalt.

  Den norske regjeringen har vist interesse for den kanadiske helsesektoren. Innovasjon Norge i Toronto ble nylig besøkt av helseminister Bent Høie, som var på en studietur for å se hvordan den kanadiske regjeringen aktivt fremmer innovasjon og teknologi innen helsesektoren.

  Muligheter for utvikling
  Ontario er en av de ledende byene i verden når det gjelder innovasjon og implementering innen helse. De fremste kategoriene inkluderer pleiekoordinering, telemedisin, hjemmeomsorg, oppdagelse av nye medisiner, deling av helsedata og velvære. Dette miljøet er ofte basert i Toronto-området og er der det anerkjente helse- og kommersialiseringssenteret MaRS hører hjemme, med sin spennende tilnærming til digitale metoder innen helse. Canada er også en fin måte for bedrifter å etablere seg i et land som har en helsesektor som er sammenlignbar med Norge, og i tillegg få en fot innenfor det nordamerikanske markedet.

  Fokusområder
  Siden befolkningen i Canada blir stadig eldre, samtidig som helsebudsjettene ikke øker mye, har pådriverne for innovasjon økt sterkt i hele Canada. Det er økt fokus på digital helse og sammenkoblet omsorg på tvers av helse-økosystemet. Dette har i sin tur skapt en sterk innovativ kultur innen helsesektoren. Noen av de norske bedriftene vi har jobbet med nylig er Ably Medical, Hy5 og MotiTech.

  Hva vi kan gjøre for deg
  I alle markeder er kunnskap kongen på haugen. Vi kan på en enkel måte gi deg den grunnleggende informasjonen du trenger om det kanadiske markedet. Eksperten vår har enorm erfaring innen feltet både i Canada og Norge, og kan hjelpe deg med å finne den rette partneren.

  Ønsker du mer informasjon, kan du kontakte
  Lori Woloshyn
  Seniorrådgiver
  Innovasjon Norge, Canada
  lori.woloshyn@innovationnorway.no