• EN
 • Logg inn
 • Virtuelt Nordisk FN-innkjøpsseminar 2021

   FN-byen/Adam Mørk
  FN-byen/Adam Mørk

  For sjette gang organiserer Innovasjon Norge i samarbeid med de andre nordiske land og FN-systemet et innkjøpsseminar for bedrifter i Norden.

  Over to dager vil norske bedrifter få mulighet til å pitche sin løsning til FN-innkjøpere, stille ut i det digitale utstillingsvinduet, ha dialog med FN programansvarlige og spesialister innen sin sektor, og komme i kontakt med allerede etablerte FN-leverandører. Arrangementet samler omkring 250 deltagere, og er en viktig plattform for bedrifter som ønsker å selge inn mot FN-systemet.

  Hvorfor FN-markedet

  FN-systemet er en stor innkjøper av varer og tjenester fra private bedrifter, og kjøpte for nærmere 20 milliarder USD i 2019. Alt fra kontorrekvisita til komplette sykehus og kraftverk står på innkjøpslisten. I tillegg kommer behovet for tjenester.

  Det er på samme tid nødvendig å utvikle ny teknologi og smartere løsninger innen en rekke områder. Her har norske bedrifter et konkurransefortrinn med sin evne til innovasjon og ikke minst produkter og tjenester av høy kvalitet. Digitalisering og bærekraftige teknologier er en gjennomgående trend i FNs innkjøpsprosesser, da dette er en forutsetning for å oppnå FNs bærekraftmål.

  Hvorfor delta

  Seminaret er en unik møteplass for å pitche sin løsning direkte til FN-innkjøpere og for å komme i kontakt med etablerte leverandører til FN-systemet som er på utkikk etter mulige underleverandører og samarbeidspartnere.

  Arrangementet vil bestå av en digital utstilling, 1-1 møter med FN-innkjøpere, presentasjoner fra innkjøpere og paneldebatter, sektor-spesifikke markedsdialoger med FN spesialister og programansvarlige, B2B matchmaking og møter.

  Det vil også være gratis forberedende webinarer som skal sørge for at din bedrift får maksimalt ut av sin deltagelse.

  Det første webinaret finner sted 20 oktober 2020 kl. 15:00. Se informasjon om webinaret på danskindustri.dk 

  Deltakeravgift

  DKK 2499 for første representant fra bedriften, deretter DKK 499 for andre, tredje osv. representant fra bedriften.

  Hvis du har spørsmål, kontakt gjerne

  Mariann M. Omholt, seniorrådgiver ved København-kontoret

  +45 22 63 58 09

  Information in English

  Download information in English here (pdf)

  Online

  Påmeldingsfrist: 25 nov 2020

  Kontakt: Mariann Omholt

  Ta kontakt for påmelding eller for å melde interesse.