Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Virtuelt Nordisk FN-innkjøpsseminar 2021

   FN-byen/Adam Mørk
  FN-byen/Adam Mørk

  For sjette gang organiserer Innovasjon Norge sammen med andre nordiske land og FN-systemet et innkjøpsseminar for bedrifter i Norden.

  Over to dager vil norske bedrifter få mulighet til å pitche sin løsning til FN-innkjøpere, stille ut i det digitale utstillingsvinduet, ha dialog med FN-spesialister og programansvarlige innen sin sektor, og komme i kontakt med allerede etablerte FN-leverandører. Arrangementet samler omkring 250 deltagere, og er en viktig plattform for bedrifter som ønsker å selge inn mot FN-systemet.

  Hvorfor FN-markedet

  FN-systemet er en stor innkjøper av varer og tjenester fra private bedrifter, og kjøpte for nærmere 20 milliarder USD i 2019. Alt fra kontorrekvisita til komplette sykehus og kraftverk står på innkjøpslisten. I tillegg kommer behovet for tjenester.

  Det er på samme tid nødvendig å utvikle ny teknologi og smartere løsninger innen en rekke områder. Her har norske bedrifter et konkurransefortrinn med sin evne til innovasjon, og ikke minst produkter og tjenester av høy kvalitet. Digitalisering og bærekraftige teknologier er en gjennomgående trend i FNs innkjøpsprosesser, da dette er en forutsetning for å oppnå FNs bærekraftmål.

  Hvorfor delta

  Seminaret er en unik møteplass for å pitche løsningen sin direkte til FN-innkjøpere, og komme i kontakt med etablerte leverandører til FN-systemet som er på utkikk etter mulige underleverandører og samarbeidspartnere.

  Arrangementet vil bestå av en digital utstilling, 1-1 møter med FN-innkjøpere, presentasjoner fra innkjøpere og paneldebatter, sektorspesifikke markedsdialoger med FN-spesialister og programansvarlige, B2B matchmaking og møter.

  Det har vært et forberedende webinar for å sørge for at bedriften får maksimalt ut deltagelsen. Se opptaket på danskindustri.dk 

  Deltakeravgift

  DKK 2499 for første representant fra bedriften, deretter DKK 499 for andre, tredje osv. representant fra bedriften.

  Hvis du har spørsmål, kontakt gjerne

  Mariann M. Omholt, seniorrådgiver ved København-kontoret

  +45 22 63 58 09

  Information in English

  Download information in English here (pdf)

  Online

  Ta kontakt for påmelding eller for å melde interesse.

  25 nov 2020

  Kontakt: Mariann Omholt

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.