Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Milano – verdens designhovedstad

  Italia er den nest største møbelprodusenten i verden etter Kina, og det lokale markedet er historisk ansett å være et av de mest utviklede når det gjelder designkultur.

  Hver april siden 1961 har Milano vært vertskap for en av de største møbel- og designutstillingene i verden Il Salone Internazionale del Mobile, et utstillingsvindu med en blanding av forretning og kultur, som har skapt historie innen møbel og design i flere tiår. Dette er en global plattform for høykvalitetsprodukter med mer enn 330 000 deltakere hvert år fra 165 forskjellige nasjoner.

  Utstillingen og andre arrangementer under Milan Design Week (definert som «Fuori Salone») representerer en unik arena for internasjonalisering. Milan Design Week er stedet å være for ethvert selskap innen design og møbel som ønsker å eksportere og bygge internasjonale forretningsrelasjoner. I tett samarbeid med DOGA og andre partnere har Innovasjon Norges kontor i Milano hvert år organisert en sterk norsk deltakelse under Milan Design Week – The Norwegian Presence.

  For mer informasjon, kontakt vår engelskspråklige ekspert:

  Mauro Migliavacca
  Seniorrådgiver
  Innovasjon Norge, Milano
  T: +39 028 545 1415
  mauro.migliavacca@innovationnorway.no