Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Viktigheten av sirkulærøkonomi i Italia

  Italia kom på andreplass i Europa etter Nederland i 2017 når det gjelder resirkulering av emballasjeavfall (67.5 % av emballasjeavfall ble sendt til resirkulering), og kom samme året på tredjeplass, etter Tyskland og Storbritannia, i biogassproduksjon.

  Prognosen for «grønne investeringer» de neste årene er imponerende: 7-8 milliarder euro i offentlige investeringer per år de neste fem årene vil føre til 21.4 milliarder euro i private investeringer og 440 000 nye jobber per år. Dette gjør Italia til et utrolig interessant utviklingsmarked for både produkter og tjenester innen sirkulærøkonomi.

  I Rimini i november kan du finne Ecomondo and Key Energy Exhibition, en av de største internasjonale utstillingene i grønn økonomi innen sektorene som avfallsledelse, resirkulering, avløpsvann, nye bærekraftige teknologier og materialer, samt smartbyteknologier.

  Dersom du er interessert i å utforske markedet eller være en del av Nordic Solutions utstillingen på Ecomondo, ikke nøl med å ta kontakt med vår engelskspråklige ekspert:

  Mauro Migliavacca
  Seniorrådgiver
  Innovasjon Norge, Milano
  T: +39 028 545 1415
  mauro.migliavacca@innovationnorway.no