• EN
 • Logg inn
 • Innovasjon Norge-kontor

  Spania

  Kontakt oss i Madrid
  Unsplash

  Innovasjon Norges kontor i Madrid følger koronasituasjonen nøye og er oppdatert på spanske myndigheters og næringslivets respons på krisen.

  Ikke nøl med å ta kontakt med en av våre rådgivere hvis du har spørsmål.

  Spania er et av landene i Europa med raskest vekst og et av Norges viktigste markeder. Det finnes mange muligheter for norsk næringsliv innen både maritim og offshore næring, fornybar energi, sjømat og for leverandører som kan trigge innovasjon i offentlig sektor for eksempel smart cities. Norge er også et svært populært land for spanske turister.

  Kostnader, prising av prosjekter, ettersalg og service i tillegg til betalingsvilkår er faktorer som påvirker muligheten for et salg i Spania. Spanjoler forventer et nært forhold til sine leverandører, og ingenting er bedre enn et personlig møte for å bygge relasjoner.

  I forbindelse med eksportsatsing anbefaler Innovasjon Norge alle bedrifter å sette seg inn i håndboken som omhandler antikorrupsjon "Beskytt din virksomhet" samt å  utvikle egnede interne etiske retningslinjer og antikorrupsjonsprogram  dersom dette ikke er på plass.