Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Helsevern i Spania: behov for moderne IKT-løsninger

  Spania har behov for implementering av nye IKT-løsninger innen helse. Vi kan hjelpe deg å finne samarbeidspartnere for å kunne gå inn i dette markedet.

  Spania tilbyr et regionalt og desentralisert helsevesen med et omfattende nettverk bestående av 800 sykehus (offentlige og private), 500 000 kvalifiserte personell, samt ledende forskningssentre.

  Forretningsmulighetene i denne industrien ligger hovedsakelig i implementeringen av nye IKT-løsninger for ulike behov innen helsevesenet og fjernstyrte omsorgssystemer for eldre.

  Den spanske helsesektoren har en komplisert struktur som følge av det desentraliserte systemet. Hvert autonomt samfunn i Spania har sin egen måte å administrere sykehusene på, og innbyggerne blir tilbudt varierte tjenester.

  For å kunne utnytte mulighetene og utvikle virksomheten i det spanske helsevesenet burde man samarbeide med systemintegratorer som leverer komplette løsninger til sykehusene.

  Det er for tiden flere moderniseringsprosjekter for offentlige og private sykehus som representerer muligheter for nye teknologier.

  For mer informasjon, ta kontakt med vår engelskspråklige ekspert:
  Rodrigo Ballesteros
  Seniorrådgiver
  Innovasjon Norge, Spania