Hopp til innhold
  • EN
  • Logg inn
  • Landbruksmat

    Den spanske produksjonen av landbruksmat overstiger 44 000 millioner euro. Produksjonen i matindustrien er verdsatt til rundt 100 000 millioner euro og inkluderer et stort utvalg av varer som frukt, kornprodukter, grønnsaker, ost og meieriprodukter, skinke, vin, olivenolje og så videre.

    Oppnå suksess
    Det suksessfulle samarbeidet mellom produsenter og effektive strategier for merkevarebygging har ført til at spansk kompetanse innen landbruk og matproduksjon blir brukt over hele verden.

    Et ytterligere positivt bidrag til utviklingen av sektoren er representert av det økende antallet gårder som driver med landbruksturisme som hovedsakelig ligger i kupert terreng (51,8 %) og fjellområder (33,5 %).

    De bidrar til differensiering av landbruksaktiviteter og til utviklingen av rurale områder, ettersom de kombinerer matvarer (basert på egen produksjon) med turistrelaterte tjenester (losji, friluftsliv, velvære osv.).

    For mer informasjon, ta kontakt med vår engelskspråklige ekspert:
    Juan Bergas-Negre
    Seniorrådgiver
    Innovasjon Norge, Spania
    Juan.Bergas-Negre@innovasjonnorge.no