Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Gründere

  Storbritannia er en utmerket base for nyetablerte bedrifter som vil utvikle virksomheten. London er den tredje største huben for teknologiselskaper i verden, og et ledende knutepunkt for oppstartsbedrifter i Europa. Den er kjent for et levende fellesskap, en høy konsentrasjon av kapital og en massiv konsentrasjon av internasjonale talenter.

  Det er et stort antall akseleratorer og tech-arrangementer i London, og statlig støtte er lett tilgjengelig. Det gjør økosystemet av nyetableringer til ett av det raskest voksende i verden.

  Her er noen av grunnene til at Storbritannia er et ideelt sted for å starte eller utvikle virksomheten din:
  • Storbritannia har én av de laveste selskapsskattene i G20-landene
  • Du kan registrere et selskap innen 48 timer
  • Arbeidsstyrken er den nest største i Europa
  • Den britiske staten tilbyr støtte til nyetableringer og gründere.

  Praktisk informasjon om å starte et selskap i Storbritannia

  Hvordan etablere et selskap i Storbritannia?
  De vanligste spørsmålene om å etablere selskap i Storbritannia, fra informasjon om visum og skatteletter til å ansette dyktige arbeidstakere.

  Slik etablerer du et aksjeselskap: trinn for trinn
  Slik etablerer du et aksjeselskap, utpeker direktører og aksjonærer eller garantister og registrerer selskapet i skatteregisteret.

  Praktisk hjelp og råd når du starter eller etablerer virksomheten din
  Starte egen virksomhet krever mye forberedelse, planlegging og undersøkelser. Den britiske staten har viet et helt nettsted til nyttig informasjon om hvor du kan finne hjelp og råd om å starte og etablere en bedrift. Det finnes informasjon om hvordan du etablerer og registrerer en bedrift, og hvilke trinn du må følge for å forvandle idéen din til en bedrift, som å skrive forretningsplan, avklare finansieringsmuligheter, rekruttering og markedsføring.

  Praktisk informasjon og introduksjoner til tjenesteleverandører
  London & Partners er det offisielle markedsføringsselskapet til borgermesteren i London som hjelper utenlandske selskaper med å etablere seg i London. De samarbeider tett med utvalgte kommersielle partnere og kan lage introduksjoner på din vegne og sørge for at du møter de rette tjenesteleverandørene du har behov for å snakke med.

  Oversikt over akseleratorer, inkubatorer og co-working kontorer i Storbritannia
  Vi har laget en utførlig liste over de beste inkubatorene og akseleratorne i Storbritannia innenfor forskjellige teknologiske undersektorer.

  For mer informasjon, vennligst kontakt: 
  Hilde Hukkelberg
  Avdelingsleder
  Innovasjon Norge, Storbritannia 
  hilde.hukkelberg@innovasjonnorge.no