Vil du ha de siste nyhetene fra Innovasjon Norge?
 • EN
 • Logg inn
 • Det industrielle tingenes internett og kunstig intelligens

  Det industrielle tingenes internett (IIoT) og kunstig intelligens (AI) er en revolusjon som er banebrytende når det gjelder de mangeårige verdikjedene i industrien. Den britiske regjeringen øker finansieringen av disse industriene i kjølvannet av Brexit, for å holde på Storbritannias posisjon på verdens scene.

  Regjeringen har nylig bestilt en «Made Smarter» gjennomgang med det formål at industrien skal komme med anbefalinger som vil sikre at Storbritannia blir verdensledende i den fjerde industrielle revolusjonen innen 2030. Et av funnene er at dersom landet kan maksimere potensialet til det industrielle tingenes internett, kan de økonomiske gevinstene være på 455 milliarder pund i løpet av det neste tiåret.

  Den britiske regjeringen i samarbeid med privat sektor bidrar til en avtale på én milliard pund som har som formål å gjøre Storbritannia ledende innen kunstig intelligens. Det sender et klart budskap til verden om at landet streber etter å holde sin ledende posisjon i teknologikampen. Med et blomstrende økosystem av forskere, utviklere og investorer, har Storbritannia et konkurransefortrinn når det gjelder utviklingen av disse teknologiene og det å fortsatt være en ledende teknologinasjon.

  Styrk ditt nettverk, kunnskap og utforsk mulighetene
  Vårt kontor i London har god forståelse av det britiske markedet og forretningskultur og har et omfattende lokalt forretningsnettverk. Vi kan hjelpe deg å komme i kontakt med nøkkelpartnere og kunder, utvikle markedskunnskapen, samt oppdage nye muligheter. Gjennom vår lokale internasjonaliseringsakselerator TEA vil du utvikle nye ferdigheter, lære om internasjonaliseringsskalering og vekst og ha fordelen av å være i kontakt og jobbe tett med ledende teknologiselskaper og industrieksperter fra hele verden.

  Innovasjon Norge i Storbritannia kan hjelpe deg med følgende:
  - Partnersøk
  - Markedsanalyse og kartlegging
  - Workshops/konferanser/studieturer
  - Deltakelse i vår tech-akselerator TEA.

  For mer informasjon, vennligst kontakt: 
  Hilde Hukkelberg
  Avdelingsleder
  Innovasjon Norge, Storbritannia
  hilde.hukkelberg@innovasjonnorge.no