• EN
 • Logg inn
 • De forente arabiske emirater er et attraktivt marked for norske maritime løsninger

   Getty Images
  Getty Images

  Norske bedrifter bør utforske muligheten for å delta på Expo 2020 i Dubai i de Forente Arabiske Emirater, som vil gå av stabelen fra 1. oktober 2021 til 31. mars 2022. Temaet for Expo 2020 er bærekraftige løsninger for havet. 

  Visste du at de Forente Arabiske Emirater er et svært attraktivt marked for norske maritime løsninger? Det er konkrete markedsmuligheter for norske bedrifter innenfor blant annet akvakultur, havner og maritim infrastruktur.  

  World Expo 2020 

  Norge vil delta på Expo 2020 med en stor forretningsdelegasjon – faktisk den største Norge noensinne har sendt til Midtøsten. Norske bedrifter får muligheten til å delta i den norske delegasjonen som partnere, og både små, mellomstore og store bedrifter er velkomne til å delta.  

  Verdensmesterskap i innovasjon 

  Verdensutstillinger kan omtales som et slags verdensmesterskap i innovasjon og utvikling. Expo 2020 vil være første gang en utstilling har vært så dedikert til FN’s bærekraftsmål, og vil være en unik plattform for norske aktører til å promotere sine bærekraftige løsninger for fremtidens havnæringer. 

  Ta et digitalt kurs 

  Ønsker du å lære mer om de mange spennende mulighetene dette markedet har å by på, anbefaler vi deg å ta Innovasjon Norges digitale kurs som gir deg en introduksjon til de Forente Arabiske Emirater. Her kan du lære om flere markedsmuligheter og hvordan gjøre forretninger i de Forente Arabiske Emirater. 

  Styrk ditt nettverk  
  Vårt kontor i Dubai har god forståelse av markedet og forretningskulturen i de Forente Arabiske Emirater og har et omfattende lokalt forretningsnettverk. Vi kan hjelpe deg å komme i kontakt med nøkkelpartnere og kunder, utvikle markedskunnskap og bidra til at du oppdager nye muligheter.