Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Japans behov for hydrogen gir eksportmuligheter for norske bedrifter 

  Skyskrapere med fargerik heldekkende reklame i Shibuya
  Getty Images

  Det er stor interesse for fremkomstløsninger med lavt utslipp, som hydrogen og ren ammoniakk, i det japanske markedet. 

  Japan er verdens tredje største økonomi og Norges andre største handelspartner i Asia. Det japanske markedet innebærer mange spennende muligheter for norske aktører, men er også et krevende marked med svært høye forventninger til kvalitet. Ønsker du å gå inn i det japanske markedet må du være forberedt på å investere tid og pleie forretningsrelasjoner. Der kan vårt kontor i Tokyo hjelpe deg! 

  Løsninger for bærekraftig maritim industri 

  Det japanske markedet byr på mange spennende muligheter for norske maritime aktører. Fornybar energi er en viktig næring i Japan, og spesielt havvindmarkedet innebærer store muligheter for norske bedrifter. Lavutslipps fremkomstløsninger slik som hydrogen og ren ammoniakk er det også stor interesse for i det japanske markedet.  

  Akvakultur er også et voksende segment, og det er også betydelige muligheter for leverandører av smarte og bærekraftige løsninger i maritim leverandørindustri. 

  Ta et digitalt kurs

  Innovasjon Norge har laget et digitalt kurs som introduserer deg til det japanske markedet. Her kan du lære mer om markedsmuligheter og hvordan gå inn i det japanske markedet. Du får også høre fra norske bedrifter med erfaring fra Japan. 

  Styrk ditt nettverk

  Vårt kontor i Tokyo har god forståelse for japanske marked og forretningskultur og har et omfattende lokalt forretningsnettverk. Vi kan hjelpe deg å komme i kontakt med nøkkelpartnere og kunder, utvikle markedskunnskap og bidra til at du oppdager nye muligheter.