• EN
 • Logg inn
 • Innta Europas ledende IKT-marked

  Ser du etter nye markedsmuligheter innen voksende IKT områder? Vi åpner dører for norske bedrifter i et ledende europeisk IKT marked.

  /contentassets/3f724b64461842cd826815856bb210b6/sintef04-105965_cropped.jpg?width=1168
  Foto: Heidi Widerø/Innovation Norway

  Storbritannia er en internasjonal hub for informasjons- og kommunikasjonsteknologier og en inngangsarena mot globale aktører. Det finnes flere entreprenører innen programvare i Storbritannia enn noe annet sted i Europa og landet er hjem til ledende globale aktører. 

   

  Viktige sektorer
  Vi identifiserer fem områder som spesielt viktige og av stor relevanse for norske bedrifter og kompetansemiljøer:

  - Fin Tech

  - Big Data and Internet of Things

  - Cloud Computing

  - Ed Tech

  - Mobilt

   

  Styrk ditt kontaktnettverk, din kompetanse og dine muligheter
  Vi hjelper voksende bedrifter å komme i kontakt med viktige partnere og kunder gjennom vårt etablerte nettverk i Storbritannia. Internasjonaliseringsprogram som TEA og FRAM Marked, og i samarbeid med lokale miljøer, hjelper vi deg å utvikle din kompetanse om markedet, sektor, kommersialisering og internasjonalisering. Vårt London-team er din bedrifts øyne og ører i markedet og hjelper deg med å oppdage muligheter og åpne dører.

   

  Innovasjon Norge i Storbritannia kan mellom annet hjelpe deg med:
  - Partnersøk
  - Markedsanalyse og strategiutvikling
  - Etablering av virksomhet i Storbritannia
  - Workshops/ konferanser/ studieturer
  - Deltakelse på de viktigste arrangementene

  Kontakt vår IKT ekspert: Hilde Hukkelberg


  /
  Fotolia

  INNOVASJON NORGE

  Innovasjon Norge har kontor i:
  London
  Den norske ambassaden i London

  Storbritannia er en av verdens største økonomier og en av Norges viktigste handelspartnere. Regjeringen har i lang tid investert i forskning og innovasjon, noe som har ført til at Storbritannia nå er ledende innenfor en rekke viktige sektorer, som i stor grad tiltrekker seg utenlandske investeringer. 

  London er rangert som Europas ledende destinasjon for teknologi og finansielle tjenester og er en attraktiv by for næringsliv på grunn av dens tilgang til både finansiering og kunnskap. I tillegg er London en by hvor det er enkelt å drive forretninger. Hvis du ønsker å undersøke Storbritannia nærmere, ta kontakt med vårt team i London. 

  Selv om Storbritannia 29. mars 2017 aktiverte artikkel 50, vil det ikke være endringer i handelsforholdet før Brexit er ferdigforhandlet. Dette forventes å være våren 2019.