• EN
 • Logg inn
 • Nå en internasjonal helseindustri i Storbritannia

  Storbritannias egen helseindustri omfatter nær 40 prosent av europeiske børsnoterte biotekbedrifter og ca. 30 prosent av sektoren i sin helhet. Ser du etter nye markedsmuligheter kan vi hjelpe deg i et av de viktigste markedene i verden.

  /contentassets/46f78bbcd55544f787f36f534bd87425/madserud06_1000.jpg?width=1168
  Foto: Heidi Widerø/Innovation Norway

  Storbritannias verdensry innen biologiske og medisinsk tekniske vitenskaper samt en næringslivsvennlig politikk, gjør landet til et attraktivt valg for norske selskaper innen life science som ønsker å etablere en europeisk base. Storbritannia er også av kulturelle og praktiske grunner et godt utgangspunkt for videre ekspansjon til det europeiske og amerikanske markedet.

  Særlig viktig i denne sammenhengen er Storbritannia når det gjelder :

  - Velferdsteknologi

  - Akademisk frontlinje forskning

  - Biotek-kyndig finansmiljø

  - Moden biotekindustri

  - Farmasøytisk industri

  - Offentlig stimulering

   

  Styrk ditt kontaktnettverk, din kompetanse og dine muligheter
  Vi hjelper voksende bedrifter å komme i kontakt med viktige partnere og kunder gjennom vårt etablerte nettverk i Storbritannia. Internasjonaliseringsprogram som FRAM Marked, TEA og i samarbeid med lokale miljøer, hjelper vi deg å utvikle din kompetanse om markedet, sektor, kommersialisering og internasjonalisering. Vårt London team er din bedrifts øyne og ører i markedet og hjelper deg med å oppdage muligheter og åpne dører.

   

  Innovasjon Norge i Storbritannia kan mellom annet hjelpe deg med:

  - Partnersøk

  - Markedsanalyse og strategiutvikling

  - Etablering av virksomhet i Storbritannia

  - Workshops/ konferanser/ studieturer

  - Deltakelse på de viktigste arrangementene

  Kontakt vår ekspert:
  Hilde Hukkelberg
  Avdelingsleder
  Innovasjon Norge, Storbritannia
  hilde.hukkelberg@innovasjonnorge.no

  /
  Fotolia

  INNOVASJON NORGE

  Innovasjon Norge har kontor i:
  London
  Den norske ambassaden i London

  Storbritannia er en av verdens største økonomier og en av Norges viktigste handelspartnere. Regjeringen har i lang tid investert i forskning og innovasjon, noe som har ført til at Storbritannia nå er ledende innenfor en rekke viktige sektorer, som i stor grad tiltrekker seg utenlandske investeringer. 

  London er rangert som Europas ledende destinasjon for teknologi og finansielle tjenester og er en attraktiv by for næringsliv på grunn av dens tilgang til både finansiering og kunnskap. I tillegg er London en by hvor det er enkelt å drive forretninger. Hvis du ønsker å undersøke Storbritannia nærmere, ta kontakt med vårt team i London. 

  Selv om Storbritannia 29. mars 2017 aktiverte artikkel 50, vil det ikke være endringer i handelsforholdet før Brexit er ferdigforhandlet. Dette forventes å være våren 2019.