• EN
 • Logg inn
 • Mote og design

  Paris er verdens motehovedstad og en internasjonal salgsarena for motebransjen. Jobber du innen mote eller med design og ønsker å la deg inspirere? Visste du at mote- og tekstilbransjen er verdens 4. største industri?

  Det er en mengde motearrangementer for den globale moteindustrien i Paris – fra de mindre messene og visningene for nye og ukjente designere til de fire årlige moteukene. Under Paris Fashion Week settes hele byen i bevegelse for at det ypperste kan vises fram i fantastiske omgivelser.

  Sammen med våre samarbeidspartnere kan Innovasjon Norge bistå deg når du vil vise fram ditt arbeid i verdens motehovedstad.

  Norwegian fashion hub
  Paris Design Week

  For mer informasjon, ta kontakt med vår ekspert: 
  Bernard Lamothe
  Seniorrådgiver 
  Innovasjon Norge, Paris
  bernard.lamothe@innovationnorway.no
   

   

  /
  Flickr

  INNOVASJON NORGE

  Innovasjon Norge har kontor i:
  Paris
  Den norske ambassaden i Paris

  Frankrike representerer et marked på over 67 millioner forbrukere, og er dermed EUs nest største marked i tillegg til å være verdens 7. største økonomi. Sterk satsing på industri, digitalisering, energi og miljø, og over 400 nærings- og kompetanseklynger gjør Frankrike til et attraktivt marked for norske bedrifter. Frankrike har også et svært aktivt gründermiljø og huser blant annet verdens største start-up campus. Frankrike er dessuten en naturlig inngangsport til store deler av Afrika med et betydelig tilleggsmarked.

  Norge har et sterkt og positivt image i Frankrike – som et foregangsland for innovativ design, arkitektur og gastronomi der natur, miljø og bærekraft står sentralt. Dette er et godt utgangspunkt for norske aktører på markedet. Innovasjon Norge kan bidra med markedskartlegging, nettverk og partnersøk, eller bistå i møter og forhandlinger der språk og lokalkunnskap er viktig.