• EN
 • Logg inn
 • Etablering i Danmark

  Ønsker du å ekspandere til Danmark? Vi tilbyr kunnskapen som trengs for å lykkes.

  Når man tar steget ut på et internasjonalt marked, er det viktig å tenke igjennom hvordan man skal etablere seg. Faktorer som økonomisk risiko og relevans overfor kunder / samarbeidspartnere påvirker valget av etableringsform.

  For visse aktiviteter finnes det også krav til at man skal være registrert med selskap i landet.

  Rådgivning som lønner seg
  Vi kan gi kvalifisert rådgivning om hvordan du gjennomfører din etablering best mulig. Vi arrangerer løpende også såkalte etablerings-workshoper, der du får treffe spesialister innenfor økonomi, rekruttering, toll og merverdiavgift, eiendomsspørsmål og bedriftsetablering.

  Er dette noe for deg, vil vi gjerne ha deg ombord. For mer informasjon, ta kontakt med vår ekspert:
  Henrik Verner Jensen
  Avdelingsleder
  Innovasjon Norge, Danmark
  Henrik.Verner.Jensen@innovationnorway.no

  Etablering i Danmark (last ned pdf)
  /
  ThinkstockPhotos

  INNOVASJON NORGE

  Innovasjon Norge har kontor i:
  København
  Den norske ambassaden i Købehavn

  De viktigste eksportmarkedene for norsk industri i Danmark er olje, elektrisitet og fisk. I tillegg kan Danmark tilby markedsmuligheter innen helse, IKT, ren energi, offshore og maritim, arkitektur, design, byggevirksomhet og infrastruktur for norsk næringsliv.

  Vår nærmeste nabo i sør har ifølge Verdensbanken den mest mottagelige forretningskulturen i Europa og er rangert nr 3 i verden. Danskene skiller seg fra oss nordmenn gjennom å være mer punktlige, direkte og formelle. Det er viktig å være godt forberedt i møte med danskene, da de setter pris på gode forberedelser.