• EN
 • Logg inn
 • /
  Henning Frettem

  AMBASSADE / GENERALKONSULAT

  Royal Norwegian Embassy in Bangkok
  UBC II Building, 18th floor
  591 Sukhumvit Road
  Soi 33
  Bangkok 10110

  KONTAKT AMBASSADEN

  Veksten i Thailand holder seg stabil på ca. 3-4 % tross turbulensen i verdensøkonomien. Landets beliggenhet midt i Asia gjør det til et ideelt sted å starte for deg som vil reise raskt, både i regionen og hjem via daglige direktefly til Oslo. 

  Som Sørøst-Asias nest største økonomi er Thailand, med nesten 70 millioner innbyggere, en voksende middelklasse med stor kjøpekraft. I tillegg har Thailand en stor turistindustri med 25 millioner besøkende per år. 

  Thailand byr på markedsmuligheter innen konsumentmarkedet og bilindustrien men har også tatt i bruk grønne energiløsninger som kontinuerlig oppgraderes. Oppbygging av landet har pågått i stor fart på grunn av lite konkurranse. Regjeringen har øremerket midler til utbygging av tog, vei, flyplasser og havner for å bedre landets infrastruktur i løpet av de neste årene.

  Innovasjon Norge anbefaler bedrifter å sette seg inn i håndboken i antikorrupsjon "Beskytt din virksomhet" og utvikle egnede interne etiske retningslinjer og antikorrupsjonsprogram.