Teknologimesse i Shanghai

/globalassets/0-innovasjonnorge.no/verktoy-og-temasider/verktoy-for-internasjonal-satsning/regionkart/asia/kina/shanghai-edward-he_unsplash-1920.jpg?width=1168

Bli med på ei gründeruke i Shanghai.

Foto: Edward He/Unsplash

Informasjon

Shanghai Påmeldingsfrist: 2019-03-15 00.00 Kontakt: Fredric Staksrud Hansen NOK 2500 10.06.2019 07.00.00 14.06.2019 16.00.00 Europe/Oslo Teknologimesse i Shanghai Fredric Staksrud Hansen fredric.staksrud.hansen@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

Innovasjon Norge og Generalkonsulatet i Shanghai inviterer norske oppstartsbedrifter innen teknologi til en av verdens mest kjente messer.

Asia, og spesielt Kina, representerer et enormt potensial for tech startups. Norge har et godt omdømme i Kina, der vi er sett på som pålitelige og svært teknologikompetente.

Innovasjon Norge og Generalkonsulatet opplever stor interesse for norsk teknologi og inviterer norske oppstartsbedrifter med på teknologimessen for konsumerelektronikk, CES Asia, i Shanghai 10.-14. juni.

Den er ansett som en av årets viktigste messer i Kina, med blant annet roboter, telefoner, biler og helseteknologi. I den norske paviljongen kan 10-20 norske selskaper demonstrere teknologien for potensielle partnere, investorer og kunder. I tillegg blir det et skreddersydd program for å forstå markedet og markedsmekanismer bedre.

Hvem vet, kanskje Kina er det perfekte markedet for din løsning?

Deltakerne må stå for kost og losj, men får dekket dette i prisen på 2500 kroner:

  • Egen bås på CES for te dager exhibition på en av verdens største teknologimesser (40 000 deltakere, 1300 media og 1000 investorer).
  • Opplæring i kinesisk forretningskultur
  • Middag på konsulatet
  • Daglig oppfølging og veiledning
  • Privat nettverk-middag med ledere av store selskaper og investorer
  • Pizza og wrap up samtale med generalkonsul Kristin
  • Egne mentormøter med erfarne forretningsfolk fra Kina

Meld din interesse:

Vilkår for våre arrangementer: 

Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.