• EN
 • Logg inn
 • European Utility Week 2019

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/verktoy-og-temasider/verktoy-for-internasjonal-satsning/regionkart/europa/frankrike/190910--frankrike--rodrigo-kugnharski-unsplash_cropped.jpg?width=1168
  Foto: Rodrigo Kugnharski, Unsplash

  Informasjon

  Paris Paris Expo Porte de Versailles Kontakt: Eli Wærum Rognerud 12.11.2019 09.00.00 14.11.2019 16.00.00 Europe/Oslo European Utility Week 2019 European Utility Week 2019 Paris Expo Porte de Versailles Eli Wærum Rognerud Eli.rognerud@innovationnorway.no Legg til i kalender

  Gjør som 800 utstillere og 18 000 energi-kollegaer og meld deg på EUW i Paris 12. – 14. november 2019!

  EUW er en internasjonal møteplass for aktører fra hele verdikjeden. Hit kommer produsenter, strøm- og nettselskaper for å gjøre business. Ikke minst møter du her de viktigste franske og europeiske industriaktørene innen smart energi.

  I år samarbeider Nordic Edge med Innovasjon Norge, CLEAN Danmark og InnoEnergy Sverige om å gjøre den nordiske paviljongen til det beste stedet å være på EUW. Støttet av Nordic Energy Research bygger vi en sterk plattform hvor du kan vise frem dine løsninger og møte nye og gamle forretningspartnere.

  Nordic Edge tilbyr til sammen 12 selskaper muligheten til å delta som utstiller på European Utility Week, og fire av disse er reservert for norske utstillere. Vi tilbyr i tillegg en egen delegasjonspakke for deltakere uten stand.

  For påmelding se her.

  For mer informasjon kontakt Innovasjon Norge Paris v/Eli Wærum Rognerud.


  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.