• EN
  • Logg inn
  • Tidlegare vinnarar av Bedriftsutviklingsprisen i landbruket

    2018 Ask Gård Foredling, Buskerud. Produksjon av økologisk spekemat og kjøttvarer.

    2018 Vinnere av lokale priser i 2018

    2017  Bjærtnes & Hoel, Vestfold. Produkjon av grønsaker og poteter

    2016  Johan Fredrik Bråstad Kristiansen, Aust-Agder. Produksjon av blomster

    2015  Tor Oxhovd Svalesen, Oppland. Produksjon av bioenergi

    2014  Rørosmat, Sør-Trøndelag. Merkevarebygging og salsselskap lokalmat

    2013  Moer gård og Norwegian Antibodies AS , Akershus. Produksjon av egg og antistoff frå egg

    2012  Hillestad Gård, Aust Agder. Feriesenter, smykkeproduksjon og galleri.

    2011  Haaheim Gaard, Hordaland. Gardsrestaurant med høg kvalitet på mat og servering, kulturarrangement m.v.

    2010  Bakeriet i Lom, Oppland. Handverksbakeri basert på lokale råvarer

    2009  Edel Design AS, Hedmark. Design og produksjon (på gardsbruket i Ringsaker) av norsk klesmerke i reine naturmaterialar.

    2008  Ingrid Lekve og Jon Karlsen, Hedmark. Allsidig med sauehald, foredling og omsetning av lam, Inn på tunet ”Levande læring”, Grønn trapp m.v.

    2007  Lofotlam, Nordland. Merkevareprodukta Lofotlam

    2006  Norsk Matraps, Østfold. Matrapsolja Odelia

    2005  Den Gyldne Omvei, Nord-Trøndelag. Felles marknadsføring og profilering av "omvegen" som merkevare på ein heilskapleg måte med omsyn til natur, kultur og kvalitet.

    2004  Line Bergsund og Trond Andersen, Buskerud. Trening av travhest. Årets travtrenar 2004.

    2003  Pruglhei gård, Nordland. Slakteri, matforedling, servering, gardsbutikk

    2002  Steindal Gård, Rogaland. Grøn omsorg, bl.a. bu- og arbeistrening for psykiatriske pasientar.

    2001  Gangstad Gårdsysteri, Nord-Trøndelag. Produksjon av camembert, muggost, salatost og konfektost.

    2000  Solem Sag ANS, Møre og Romsdal. Utnytting av nordmørsfurua til spesialprodukt. Lafteplank, spesialdimensjonar, villmarkspanel, dekksplank og møbelemne av gråor

    1999  Fausko gard og skysstasjon, Buskerud. Gard med økologisk drift og nyrestaurert skysstasjon. Kurs- og konferanse­marknaden med opplevingar og matkultur.

    1998  Aron Mat, Troms. Foredling av kjøtt. Seinare deltakar i eksportframstøyt av fenalår til Italia.

    1997  Ivar Løne, Hordaland. Foredling av smalahove og serveringsverksemd der kulturoppleving, smalahove og vossaøl er berande element