• EN
 • Logg inn
 • Utsatt: Nordic EV Summit 2020

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/verktoy-og-temasider/mulighetsomrader/smarte-samfunn/vision-of-the-fjords-foto_sverre-hjornevik.jpg?width=1168
  Foto: Sverre Hjørnevik

  Informasjon

  Lillestrøm Norges Varemesse Kontakt: Tone Varslot Stave 21.04.2021 00.00.00 22.04.2021 00.00.00 Europe/Oslo Utsatt: Nordic EV Summit 2020 Norges Varemesse Tone Varslot Stave Tone.Varslot.Stave@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Hovedtemaet for Nordic EV Summit 2020 er "Entering the Electric Era", som i år også inkluderer sjø, land og luft. Arrangementet var opprinnelig planlagt i april 2020, men har på grunn av situasjonen med koronaviruset blitt utsatt til 8.-9.oktober. 

  Det internasjonale energibyrået spår at antallet elbiler i verden kan være så høyt som 220 millioner enheter innen 2030. Alle må lades med fornybar energi. 

  Innovasjon Norge har i en årrekke vært sponsor for både den nordiske og den globale Electric Vehicle Summit - et viktig utstillingsvindu for norske selskaper og klynger innen smart mobilitet og utslippsfri transport.

  Hvorfor bør du delta?

  • Nordic EV Summit er den største nordiske møteplassen og nettverksarena for mobilitet og teknologi, og tiltrekker seg selskap fra hele verden.
  • Konferansen er en unik mulighet for å eksponere norske løsninger for internasjonale kunder, investorer og forretningspartnere.
  • Norske bedrifter og klynger får tilgang til et stort nettverk og muligheter for å knytte kontakter for fremtidig «business»

  Temaer

  Vi får et globalt perspektiv langs følgende fire sentrale temaer:

  • EV-retningslinjer over hele verden
  • Morgendagens energi
  • Batteriteknologi og volum
  • Masseproduksjon

  For mer informasjon om NEV2020

  Info om Matchmaking

  Matchmaking er et sidearrangement til det nordiske EV-toppmøtet 2020, og det er gratis.

  Deltakelse og mottagelsen etterpå er åpent for alle, også for bedrifter som ikke deltar på selve konferansen. Matchmakingen gir norske bedrifter og klynger mulighet til å møte norske og internasjonale aktører for å bygge nettverk og knytte kontakter for fremtidig business.

  Ved å registrere deg på matchmaking-arrangementet, vil du motta en rabattkupong på 20% for hovedarrangementet. Du vil også få en gratis inngang til mottakelsen som er arrangert av Innovasjon Norge, som finner sted etter matchmakingen.

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.