Chat med oss
 • EN
 • Logg inn
 • Nordic EV Summit 2021

  /globalassets/0-innovasjonnorge.no/verktoy-og-temasider/mulighetsomrader/smarte-samfunn/vision-of-the-fjords-foto_sverre-hjornevik.jpg?width=1168
  Foto: Sverre Hjørnevik

  Informasjon

  Lillestrøm Norges Varemesse Kontakt: Tone Varslot Stave 21.04.2021 00.00.00 22.04.2021 00.00.00 Europe/Oslo Nordic EV Summit 2021 Norges Varemesse Tone Varslot Stave Tone.Varslot.Stave@innovasjonnorge.no Legg til i kalender

  Hovedtema for Nordic EV Summit 2021 er "Entering the Electric Era", som denne gang inkluderer sjø, land og luft. Arrangementet var opprinnelig planlagt i april 2020, men har på grunn av situasjonen med koronaviruset blitt utsatt til neste år. 

  Det internasjonale energibyrået spår at antallet elbiler i verden kan være så høyt som 220 millioner enheter innen 2030. Alle må lades med fornybar energi. 

  Innovasjon Norge har i en årrekke vært sponsor for både den nordiske og den globale Electric Vehicle Summit - et viktig utstillingsvindu for norske selskaper og klynger innen smart mobilitet og utslippsfri transport.

  Hvorfor bør du delta?

  • Nordic EV Summit er den største nordiske møteplassen og nettverksarena for mobilitet og teknologi, og tiltrekker seg selskap fra hele verden.
  • Konferansen er en unik mulighet for å eksponere norske løsninger for internasjonale kunder, investorer og forretningspartnere.
  • Norske bedrifter og klynger får tilgang til et stort nettverk og muligheter for å knytte kontakter for fremtidig «business»

  Temaer

  Vi får et globalt perspektiv langs følgende fire sentrale temaer:

  • EV-retningslinjer over hele verden
  • Morgendagens energi
  • Batteriteknologi og volum
  • Masseproduksjon

  For mer informasjon om NEV2021

  8. og 9. oktober 2020 vil det bli holdt webinar og digitalnettverksbygging med klimavennlig mobilitet i fokus. Climate Smart Mobility - 1:1 Viritual Networking and Webinar. Les mer og meld deg på her

  Kontaktperson i Innovasjon Norge:

  Tone Varslot Stave

  Vilkår for våre arrangementer: 

  Innovasjon Norge er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Se vår personvernerklæring

  Deltakerlister fra arrangementer i regi av Innovasjon Norge vil kunne offentliggjøres, og/eller bli distribuert mellom deltakerne. Dersom du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med arrangementsansvarlig før påmelding.

  Innovasjon Norge tolererer ikke diskriminering, trakassering og andre former for krenkende/utilbørlig atferd. Krenkende/utilbørlig atferd vil kunne føre til bortvisning fra arrangementet, straffeansvar og/eller erstatningsansvar.

  Vi gjør hva vi kan for å gjennomføre et annonsert arrangement, men avlysninger kan forekomme. Innovasjon Norge er ikke ansvarlig for eventuelle kostnader/tap du eller andre påmeldte måtte bli påført grunnet et avlyst arrangement.