Hopp til hovedinnhold

Gründerdirektør Pål T. Næss går tilbake til Gelato AS

Pål T. NæssFoto: Kicki Nilsson
Etter nesten seks år i Innovasjon Norge går Pål T. Næss tilbake til selskapet han var med på å starte, Gelato AS. De siste tre årene har Næss vært direktør for gründere og oppstartsbedrifter.

- Jeg har hatt en fantastisk tid i Innovasjon Norge, fylt med inspirerende kollegaer, kunder og partnere. Økosystemet rundt gründerne er et helt annet i dag enn da jeg startet, og Innovasjon Norge har vært en viktig brikke i denne endringen, sier Næss. - Vi ser mer kapital, økt interesse og bedre kompetanse rundt gründerskap over hele landet. Jeg er stolt over å ha vært en del av denne endringen.

Næss blir sjef for vekstprosjekter i Gelato AS, som han var med på å etablere i 2007. Selskapet leverer skybaserte trykketjenester over hele verden og omsatte i 2017 for mer enn 355 millioner kroner. Selskapet har i dag nær 150 ansatte i Norge og utlandet.

- Jeg gleder meg til å jobbe for at Gelato skal vokse videre over hele verden og bli et selskap Norge kan være stolt av. Innovasjonstalen i år handlet om at Norge trenger flere vekstselskaper. Nå skal det bli spennende å være med på å skape et nytt norsk lokomotiv, sier Næss.

Administrerende direktør i Innovasjon Norge, Håkon Haugli, er begeistret for den jobben Næss har gjort som gründerdirektør. - Gelato er et av de mest spennende vekstselskapene Norge har, og jeg forstår at det er en svært interessant rolle han nå har valgt å gå inn i, sier Haugli. - Gjennom sine år i Innovasjon Norge har Pål gjort en viktig jobb for norske oppstartselskaper og verdiskaping i Norge, sier han.

Pål T. Næss fortsetter som direktør for gründere og oppstartsbedrifter ut august.

Kontaktperson: Kjetil Svorkmo Bergmann, tlf. 908 20 918, e-post kjber@innovasjonnorge.no

Publisert :
Sist oppdatert :