Hopp til hovedinnhold

Hans Martin Vikdal konstitueres som administrerende direktør for Innovasjon Norge

Hans Martin Vikdal, viseadministrerende direktør i Innovasjon Norge i 2020.Foto: Agnete Brun
Etter anbefaling fra Anita Krohn Traaseth og styreleder har Innovasjon Norges styre i dag vedtatt at Hans Martin Vikdal går inn som konstituert administrerende direktør fra januar 2019. Vikdal er i dag selskapets CFO og leder divisjonen Finans og virksomhetsstyring.

Hans Martin Vikdal (61) tiltrer som konstituert administrerende direktør fra januar 2019. - Med Hans Martin Vikdal har vi fått en fungerende administrerende direktør som kjenner selskapet godt, har lang erfaring, bred kompetanse og stor kontaktflate opp mot våre oppdragsgivere, sier styreleder Gunnar Bovim.

- Anita og lederteamet har satt ambisjonene for neste år. Jeg ser fram til å lede arbeidet med å ta dem videre, sier Hans Martin Vikdal. – Innovasjon Norge består av mer enn 700 svært kompetente og engasjerte mennesker. Vi skal videreføre de endringene Anita har satt i gang, samtidig som vi skal fortsette å levere topp tjenester til kundene våre.

Vikdal er utdannet statsautorisert revisor. Han begynte i Innovasjon Norges forgjenger, Statens Nærings- og Distriktsutviklingsfond, og har hatt lederstillinger i revisjonsselskapet Arthur Andersen, Sparebanken NOR og PwC. Vikdal har vært en del av ledelsen i Innovasjon Norge siden januar 2006 og CFO i Krohn Traaseths ledergruppe siden 2015.

Krohn Traaseth har seks måneders oppsigelse og vil frem til 31. mai 2019 stå til disposisjon for rådgivningsoppgaver tildelt av styreleder og konstituert administrerende direktør.

Pressekontakt

Bilde av : Kjetil Svorkmo Bergmann
Kjetil Svorkmo Bergmann
Kommunikasjonsrådgiver
Publisert :
Sist oppdatert :