Hopp til hovedinnhold

Nordic Innovation House åpner i Tokyo

Per Arve Frøyen, leder av Innovasjon Norges kontor i Japan og styreleder i Nordic Innovation House Tokyo i 2020.Foto: Privat
- Vi bygger bro mellom innovatører fra det høye nord og Japan, sier Per Arve Frøyen, leder av Innovasjon Norges kontor i Japan og styreleder i Nordic Innovation House Tokyo.
De fem nordiske landene har etablert et samarbeid i Japan for å hjelpe nordiske eksportbedrifter.

Nordisk samarbeid vil åpne helt andre muligheter for norske oppstarts- og vekstbedrifter i verdens tredje største økonomi.

- Vi ser betydelig interesse for nordiske bedrifter fra det etablerte japanske næringslivet. Nordic Innovation House vil gi oss den plattformen vi trenger for å ta vår tilstedeværelse her til neste nivå, sier Per Arve Frøyen, leder av Innovasjon Norges kontor i Japan og styreleder i Nordic Innovation House Tokyo.

Nordic Innovation House er et samarbeid mellom Danmark, Finland, Island, Sverige og Norge. Målet med samarbeidet er å bistå oppstarts- og vekstbedrifter med markedsadgang og vekst. Med finansiering fra Nordic Innovation og Nordisk Ministerråd bidrar Nordic Innovation House til å vise frem spennende entreprenørskap og innovasjon, nordiske verdier og den nordiske måten å drive virksomhet på.

- Vi bygger bro mellom innovatører fra det høye nord og de viktigste markedene rundt om i verden. Etter å ha etablert oss i Silicon Valley, New York, Singapore og Hong Kong, åpner vi nå Nordic Innovation House Tokyo, sier Frøyen.

Niklas Karvonen er utnevnt til direktør for Nordic Innovation House Tokyo. Han har lang erfaring fra det japanske økosystemet for oppstartsbedrifter. Niklas har studert designdrevet forretningsutvikling ved Aalto Universitet i Helsinki.

Nordic Innovation House Tokyo


Publisert :
Sist oppdatert :