Hopp til hovedinnhold

Ny leder for Innovasjon Norge Nordland

Monica AhyeeFoto: Daniel Sponier
Monica Ahyee er tilsatt som ny direktør for Innovasjon Norge i Nordland. Hun tiltrer stillingen 1.mars 2017.

Monica Ahyee (50) er opprinnelig fra Bodø, og er utdannet siviløkonom fra Siviløkonomutdanningen ved Universitet Nord i Bodø. Hun arbeider i dag som direktør i Bodø Kommunale Eiendommer KF, der hun har bidratt til å skape gode resultater på kort tid. Før det har Ahyee blant annet gjennom 19 år hatt ulike lederstillinger i Westpac Banking Corporation, som er Australias nest største bankkonsern.

- Innovasjon Norge skal bidra til å forsterke vekstmulighetene for næringslivet i Nordland. Vi er derfor svært fornøyd å ha fått Monica Ahyee med på laget vårt. Med henne på plass sikrer vi oss en høyt engasjert og motivert person med internasjonal erfaring som brenner for innovasjon og næringsutvikling. Vi er overbevist om at hun som leder for Innovasjon Norge Nordland vil bidra til å utløse potensialet som ligger i regionen, sier Per Niederbach, divisjonsdirektør for Regioner og finansiering i Innovasjon Norge.

Monica Ahyee vil formelt tiltre stillingen ved Innovasjon Norges kontor i Nordland i 1.mars neste år, men vil allerede nå bli koblet inn i viktige løpende prosesser knyttet til utviklingen av Innovasjon Norges rolle i Nordland.

-Innovasjon Norge og Nordland er i en fantastisk utvikling og med store muligheter. Sammen med sentrale aktører og næringslivet skal vi sikre at Nordland blir et enda mer attraktivt og viktig område for næringsutvikling, innovasjon og bosetting. Å kunne være med å bidra til dette var en utfordring og samfunnsoppgave jeg ikke kunne si nei til, sier Monica Ahyee, som allerede gleder seg til å ta fatt på oppgavene.

- Her ser jeg mange muligheter, og ser frem til å samarbeide med næringslivet i Nordland for å sette fart og retning for fremtidig utvikling, sier hun.

For spørsmål, kontakt:

Per Niederbach
Divisjonsdirektør, Regioner og finansiering Innovasjon Norge,
Mob. 975 44628

Monica Ahyee
Mob. 913 29 655

Publisert :
Sist oppdatert :