Hopp til hovedinnhold

Nytt styre i Innovasjon Norge

styreleder i Innovasjon Norge Gunnar BovimFoto: Thor Nielsen/NTNU
Ny styreleder i Innovasjon Norge Gunnar Bovim.
Foretaksmøtet i Innovasjon Norge oppnevnte i dag nytt styre i selskapet for perioden 2018-2020. Totalt fire av de ni eiervalgte styremedlemmene er byttet ut for ny periode. Gunnar Bovim er valgt som ny styreleder.

-Innovasjon Norge er statens og fylkeskommunenes viktigste virkemiddel for næringsutvikling i hele landet. Hver dag jobber rundt 700 Innovasjon Norge-ansatte over hele landet og i tretti land for å bistå innovative og nyskapende bedrifter og næringsmiljøer. Dette arbeidet er viktig for videreutvikling av kunnskapstriangelet vårt; utdanning, forskning og innovasjon, og jeg ser virkelig frem til å bidra i et selskap med et så spennende mandat, sier Gunnar Bovim, ny styreleder i Innovasjon Norge.

Etter forslag fra valgkomiteen ble det oppnevnt fire nye medlemmer i styret for neste periode. Disse er Gunnar Bovim, rektor ved NTNU, Eirik Wærness, direktør og sjeføkonom i Statoil, Merete Nygaard Kristiansen, kommersiell direktør i Nordlaks Produkter AS og Sigbjørn Johnsen, fylkesmann i Hedmark og tidligere finansminister.

Valgkomiteens medlemmer består av representanter fra Innovasjon Norges eiere og ledes av Ingelise Arntsen. Valgkomiteens innstilling er basert på styrets egenevaluering, samtaler med samtlige styremedlemmer og administrasjonen, samt innspill fra Innovasjon Norges eiere. Hele styret i Innovasjon Norge er på valg annethvert år.

Det nye styret i Innovasjon Norge

Gunnar Bovim (styreleder)
Jørand Ødegård Lunde (nestleder)
Sigbjørn Johnsen
Merethe Nygaard Kristiansen
Eirik Wærness
Arvid Andenæs
Helene Falch Fladmark
Kristin Misund
Jan Løkling

Publisert :
Sist oppdatert :