Hopp til hovedinnhold

Toril Bariusdotter Ressem (61) blir ny stabsdirektør i Innovasjon Norge

Innovasjon Norge har tilsatt Toril Barisudotter Ressem som ny stabsdirektør. Hun kommer fra stillingen som konserndirektør for konserntjenester i KLP.

- Jeg er både stolt av og glad over at vi i Innovasjon Norge har fått med oss en så komplett seniorkapasitet som Toril B. Ressem på laget. Hun har verdifull, operativ erfaring med endringsledelse fra flere kunnskapsintensive og komplekse organisasjoner som vil komme svært godt med i vår egen endringsreise fremover, sier administrerende direktør Anita Krohn Traaseth. – Hun får en sentral rolle i lederteamet som skal drive og utvikle framtidens Innovasjon Norge. Hennes evner til å mobilisere, gjennomføre og skape tillit vil være av stor verdi for selskapet vårt, poengterer Krohn Traaseth.

Toril Bariusdotter Ressem har vært ansatt i KLP siden 2009 og har de siste tre årene hatt ansvar for HR, intern service og drift, strategi og forretningsutvikling, juridisk avdeling, compliance, KLPs Lean program, virksomhetsstyring og samfunnsansvar. Tidligere har hun blant annet vært konserndirektør i NSB, kundeservicedirektør i Telenor Norge, direktør for HR og organisasjon ved Rikshospitalet HF og prosjektleder i Helse Sør-Øst. I tillegg har hun jobbet som rådgiver i flere private og offentlige virksomheter.
Ressem har hovedfag i pedagogikk, og har studert politikk og miljø, markedsføring, ledelse og service management.

-Innovasjon Norge har et viktig samfunnsoppdrag og har gjennom Anita Krohn Traaseth fått en nytenkende og resultatorientert toppleder, sier Toril Barisudotter Ressem. - Med min bakgrunn er denne kombinasjonen uimotståelig! Så jeg gleder meg stort til å bli en del av ledelsen i Innovasjon Norge – og ikke minst skal det bli ytterst spennende å møte alle menneskene som jobber i organisasjonen. Dette tror jeg rett og slett blir både utfordrende og gøy, sier hun.

Tidligere stabsdirektør, Gro Dyrnes, leder nå Innovasjon Norges avdeling i San Fransisco og Silicon Valley. Ressem begynner i stillingen i løpet av høsten.

Publisert :
Sist oppdatert :