Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • TINC - Tech Incubator Silicon Valley

  Dame som står med armene i kors og smiler
  TINC er et skaleringsprogram for teknologibedrifter med ambisjoner om internasjonal vekst.Foto: GettyImages

  Skaleringsprogrammet TINC hjelper teknologiselskaper med å finne potensialet sitt for rask og langvarig global vekst. Du møter mentorer og får muligheter i et av de mest kompetente miljøene i verden.

  På TINC samles lovende nordiske startups og mentorer i verdensklasse. Mentorene fra Silicon Valley er eksperter innen risikovillig kapital, markedsføring, salg og skalering - og de kjenner Norden godt. Du vil også møte likesinnede gründere som har oppnådd suksess i USA.

  TINC våren 2023 er planlagt som et hybridprogram med tre uker digitalt i april/mai og en uke i Silicon Valley i mai.

  Hvem kan delta?

  TINC er rettet mot nordiske teknologibaserte oppstartselskaper som har testet løsningene sine i hjemmemarkedet, kan vise til gode resultater og er klare for å lære om internasjonal skalering. 

  Selskapet ditt må ha et produkt (MVP eller prototype), grunnleggende likviditet på plass og muligheten til å ta fire uker med program på kveldstid. Programmet er nordisk, og du deltar sammen med andre nordiske selskaper.

  Selskaper som søker om å delta går gjennom en utvelgelsesprosess, som blant annet består av intervjuer med vårt Silicon Valley-team og lokale mentorer. For mer informasjon, kontakt Åse Pettersen Bailey i Innovation Norway San Francisco & Silicon Valley.

  Hva tilbyr vi?

  Målet med programmet er at du skal få verktøy, innsikt, rådgivning og kunnskap om rask og kostnadseffektiv validering og vekst for selskapet ditt.

  Du vil bli utfordret av noen av USAs fremste eksperter på kommersialisering av teknologi, og får tilgang til vårt lokale nettverk i et dynamisk og inspirerende miljø i Silicon Valley - med verdensledende universiteter, teknologiselskaper og den største konsentrasjonen av risikokapital i verden.

  Vi hjelper deg å bygge verdifulle relasjoner med andre oppstartselskaper og nøkkelpersoner i industrien.

  Pitch-trening: Hvordan kommunisere bedriften og løsningen din til forskjellige aktører på best mulig måte.

  Workshops: Jobbe med utfordringer for selskapet ditt, og lære hvordan du kan styre selskapet for langsiktig og rask vekst. Få validering av teknologien og forretningsmodellen din i et av de mest konkurransedyktige markedene i verden. 

  Mentoring: Ukentlige møter med mentorer og rådgivere som hjelper selskapet ditt å akselerere og vokse. Se hele TINC-teamet

  Viktige datoer for neste TINC

  • Søknadsfrist: 20. februar
  • Intervjuer og utvelgelse: Starter fra 20. februar
  • Kick-off: 18. april
  • Digitalt program: 24. april-19. mai
  • En uke i Silicon Valley: 22.-26. mai
  • Demo Day: 24. mai
  • Valgfri uke i Silicon Valley: 29. mai-2. juni

   

  Hva koster det?

  Deltakeravgiften er på 4500 US dollar per selskap for opptil to-tre personer, og mulighet for andre teammedlemmer til å være med på alle en-til-en møter og tilgang til innspilte workshops. Alle selskap bør delta med minst to personer for å få maksimalt utbytte. Deltakeravgiften dekker fire uker med workshops, mentormøter og aktiviteter og seks måneder med oppfølging i etterkant av programmet. 

  Hva forventer vi av deg?

  • Selskapet ditt har globale vekstambisjoner og et sterkt team som kan oppnå suksess.
  • Du er gründeren, daglig leder eller sitter i lederteamet til selskapet.  
  • Du kan representere og ta avgjørelser på vegne av selskapet.
  • Du er motivert for å tenke nytt og ønsker å utfordre måten selskapet jobber på.
  • Du lytter, lærer og er åpen for innspill til videreutvikling.
  • Mye av programmet er knyttet til samarbeid med andre deltakerne, og det er viktig at du deltar på aktivitetene.

  Hva får du ut av det?

  TINC er fantastisk for selskaper som ønsker å skalere. Det gir deg verktøy, nettverk og gode mentorer, og jeg anbefaler programmet på det sterkeste.
  Marte Rostrup Hofset, CCO i Evoy
  På bare én måned hoppet vi ett år fremover når det gjelder teamtilpasning, strategi, gjennomføringsplaner og tankesett. Den praktiske tilnærmingen i TINC er eksepsjonell - du får jobbe med de beste mentorene i Silicon Valley og de ledende teknologiske startupene i Norden.
  Mariann Ertresvåg, gründer og COO i Vignita
  Med TINC fikk vi et skarpt fokus på hvordan vi posisjonerer selskapet, og hvordan vi bygger en god strategi for vekst.
  Kevin Simons, gründer av Kitemaker

  Spørsmål om TINC? Ta kontakt med: