Hopp til hovedinnhold

Innovasjonsverksted

Ung kvinne som gjemmer ansiktet sitt bak et bilde© Toa Heftiba
Arbeider din bedrift med nye innovasjonsprosjekter, og har du behov for verktøy som kan hjelpe bedriften med innovasjon og forretningsutvikling? Vi tilbyr innovasjonsverksted, der du og din bedrift får innsikt i praktiske hjelpemidler for å bli mer effektiv i innovasjonsarbeidet.

Hvorfor delta på Innovasjonsverksted?

Innovasjon handler om å finne nyttige løsninger på behov i markedet, og dialog med mulige kunder er sentralt i innovasjonsløpet. Men hvordan skal du gå fram? Hvem skal du snakke med? Hva skal du spørre om? Hvilke hjelpemidler finnes for å få til en god prosess? Har du riktig kompetanse og ressurser til å gjennomføre et innovasjonsprosjekt? Har du kjennskap til metodene som finnes?

Skal du investere mye i å gjennomføre et større utviklingsløp, bør du også investere i kunnskap om metoder og prosesser. For mange kan det være nyttig å begynne med et Innovasjonsverksted.

Hvem kan bli med på verkstedet?

Gjennomføring av et innovasjonsverksted vil være en god start for alle som har et innovasjonsprosjekt under planlegging. Kurset egner seg best for bedrifter som ikke er helt nyetablerte, men som har aktiviteter i markedet allerede. Tilbudet er gratis, og bedrifter som har et kundeforhold til Innovasjon Norge vil bli prioritert ved stor pågang.

Hva får du?

Etter gjennomført verksted, bør du sitte igjen med:

  • Kjennskap til nyttige verktøy for innovasjon og forretningsutvikling
  • Etablert dialog med mulige kunder
  • Bedre forståelse av kundenes behov og hvordan din bedrift best kan møte disse

Gjennomføring og påmelding

Et innovasjonsverksted varer i 3-4 timer og gjennomføres av en erfaren innovasjonsrådgiver i din region. Som forberedelse ønsker vi at dere gjennomfører dette kurset i vår digitale kurskatalog: Forretningsmodellering

Dette er et unikt tilbud til enkeltbedrifter (kun din bedrift som deltar), men til gjengjeld forventer vi at bedriften stiller med flere personer, helst deler av ledergruppa.

Ved å melde din interesse for dette, vil du bli kontaktet og fulgt opp av Innovasjon Norges regionskontor.


Publisert :
Sist oppdatert :