Hopp til hovedinnhold

Trade Mission Kina - akvakultur

Oppdrettsanlegg i Gaotang i Kina© Nordic Aqua Partner, Gaotang
Med økende etterspørsel etter sjømat av bedre kvalitet og mer bærekraftig fiskeoppdrett, søker Kina løsninger for å oppgradere oppdrettsindustrien og investerer mer i storskala oppdrettsanlegg offshore og på landbaserte RAS-installasjoner. Denne trenden, i pågående og nye prosjekter åpner muligheter for norske aquatech-bedrifter.

Engelsk versjon

7.-13. april 2024: En femdagers Trade Mission-tur for å utforske det kinesiske markedet. Det blir to webinarer og pitchtrening i forkant med informasjon om marked, eksport og internasjonal handel, samt innsikt i kinesisk kultur.

For hvem

  • Etablerteselskaper med bærekraftigteknologiellerløsninger for akvakultur.
  • Det er et krav at virksomhetenskal ha klarevekstambisjoner og ha viljetil å investereegentid og ressurser i arbeidet.

Hva lærer du

Vi tilbyr en blanding av læring gjennom webinarer og innsikt i representative oppdrettsprosjekter i Kina - landbasert, kyst eller offshore. Vi vil også introdusere deg for kinesiske potensielle prosjekteiere, interessenter og prosjektledere.

Markedsbesøket i Kina inkluderer besøk til representative prosjekter, både landbaserte og offshore, og nettverksaktiviteter med industrielle fagfolk og prosjektinteressenter.

Program

  • Webinarer: 31. januar og 13. mars 2024
  • Pitchtrening (frivillig)
  • Markedsbesøk i Kina 7.–13. april 2024

Hva koster det

Deltakeravgiften er 15.000/20.000 kroner (henholdsvis SMB/stor bedrift) for å dekke kostnader knyttet til organiseringen av turen, nettverksarrangement og relevante aktiviteter. Deltakeravgiften inkluderer ikke fly, transport i Kina, overnatting og måltider.

Fristen for å melde interesse er 20. februar 2024.

Ta kontakt

Dette Trade Mission-programmet arrangeres i samarbeid med Stiim Aqua Cluster, NCE Aquatech Cluster og Global Aquaculture Tech Hub (GATH).

Ønsker du mer informasjon om Trade Mission Tour, ta kontakt med vår koordinator i Norge eller seniorrådgiver i Kina.

Protrett av Rita Brokstad
Rita Brokstad
Spesialrådgiver
Portrett av Jiwu Zhang
Ji Wu Zhang
Seniorrådgiver

Hva er Trade Mission?

Trade Mission er et eksportprogram som består av en gruppe norske bedrifter som vil lære mer om internasjonal vekst.

Bedriftene drar på en 2-3 dagers handelsdelegasjon til ett bestemt marked, og deltar i webinar i forkant og etterkant av denne reisen. Formålet er å etablere seg eller øke eksporten i dette markedet.

Trade Mission gir deltakerne en unik innsikt, og tilgang til potensielle kunder og samarbeidspartnere i det spesifikke eksportmarkedet.

Publisert :
Sist oppdatert :