Hopp til hovedinnhold

SaaS-salg - Lær hvordan du bygger og skalerer salg i det amerikanske markedet

Dame som står med armene i kors og smilerFoto: Getty Images
Vil du etablere eller øke eksisterende salg i USA? Dette eksportprogrammet lærer norske teknologiselskaper å skalere raskere i det amerikanske markedet.

English version

Mars 2024: Trade Mission USA tar en gruppe norske SaaS bedrifter med til Silicon Valley i to dager for å utforske det amerikanske markedet. De deltar også på webinar i forkant og etterkant av turen. Gjennom programmet vil deltakerne forbedre salgsferdighetene og knytte viktige kontakter for å øke eksporten til USA.

For hvem

  • Ambisiøse og eksportorienterte gründere som ønsker å utvikle eller spisse salgsprosessene sine for skalering i USA.
  • Norske teknologiselskaper som ønsker å øke sin brukerbase i USA, er interessert i å ekspandere til USA eller bygge en salgsorganisasjon i USA.
  • Deltakerbedriftene må ha en viss omsetning, tilgang til egne salgsdata, og kapasitet til å forberede seg til og gjennomføre de planlagte aktivitetene.

Hva lærer du

Vi tilbyr en blanding av grunnleggende læring, avansert markedsinnsikt og strategiske tilnærminger, spesielt rettet mot de unike kravene og mulighetene i det amerikanske markedet.

Temaer som gjennomgås er blant annet hvordan selge mer effektivt, identifisere riktige kundeprofiler, fremskynde avtaler og forhandlinger, og forkorte salgsprosessene.

Ved slutten av dette programmet vil deltakerbedriftene ha fått innsyn i en solid og gjentagbar salgsprosess, og gjennom det gjort seg i stand til å gjennomføre gode og effektive samtaler med potensielle kunder.

Oppbygging og datoer

Det innledende webinaret er satt til desember 2023 med fortsettelse i januar og februar 2024. Markedsbesøket er planlagt i mars.

  • 3 x 2 timers workshop online
  • 16 timers on-site bootcamp i Silicon Valley over 2 dager
  • 1:1-rådgivning og konsultasjon med Silicon Valley-mentorer

Hva koster det

Det er en deltakeravgift på kr 20.000,- pr bedrift for å dekke utgiftene knyttet til organisering av programmet, nettverksarrangementer og relevante aktiviteter. Deltakeravgiften inkluderer ikke flyreiser, overnatting og måltider utenfor programmet.

Register your interest here:

Ta kontakt

Ønsker du mer informasjon om dette programmet, snakk med kontaktpersonen din i Innovasjon Norge eller vår fasilitator:

Jon Seneger
Seniorrådgiver, Innovasjon Norge, USA - San Francisco
Tlf. +1 (650) 495-0270
E-post: jon.seneger@innovasjonnorge.no

Hva er Trade Mission?

Trade Mission er et eksportprogram som består av en gruppe norske bedrifter som vil lære mer om internasjonal vekst.

Bedriftene drar på en 2-3 dagers handelsdelegasjon til ett bestemt marked, og deltar i webinar i forkant og etterkant av denne reisen. Formålet er å etablere seg eller øke eksporten i dette markedet.

Trade Mission gir deltakerne en unik innsikt, og tilgang til potensielle kunder og samarbeidspartnere i det spesifikke eksportmarkedet.

Publisert :
Sist oppdatert :