Internationale Grüne Woche (IGW)

Norsk lokalmat og drikke i Berlin for 30. gang

I år deltar Norge for 30. gang på Internationale Grüne Woche fra 20. – 29. januar (Foto: Vidar Alfarnes)

Norge bør satse på seks områder: Bioøkonomi, Ren energi, Kreativ næring og reiseliv, Helse og velferd, Havrommet og Smarte samfunn.

Les mer

Rekordstor interesse blant kvinnelige teknologigründere

/link/945a08c9c434476197efdbc1d2cbd471.aspx

54 kvinnelige teknologigründere fra hele landet har søkt om å bli Female Entrepreneur 2017. Det er en økning på rundt 24 prosentpoeng fra i fjor.  – Det er svært gledelig at så mange norske, kvinnelige gründere vil bruke teknologi til å løse globale utfordringer, sier Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør for Innovasjon Norge. 

Tyskerne liker smaken av Norge

/link/2ca7299085114079ab6ffbc7fc0c99d8.aspx

Norges rykte som matdestinasjon er ikke så overdrevet som noen skal ha det til. At en del turister er en smule skeptisk før de kommer hit er fortsatt sant, men stadig flere er positive til det de får servert av norsk lokalmat og drikke når de først kommer hit.

"50 kvinnelige teknologigründere fra hele landet har søkt om å bli Female Entrepreneur 2017. Det er en økning på rundt 20 prosentpoeng fra i fjor.  – Det er svært gledelig at så mange norske, kvinnelige gründere vil bruke teknologi til å løse globale utfordringer, sier Anita Krohn Traaseth, admi..."

Ready, set, Kickstart!

TurtleneckKickstarter er en folkefinansieringstjeneste bestående av globale brukere. I løpet av en måned solgte Turtleneck 1000 enheter av sitt produkt. Les hvordan de gjorde det, og lær av deres tips for å lykkes på Kickstarter!

Hvis klynger ikke er svaret, hva er da rett medisin?

Å satse mer på forskning og klynger er ikke veien til omstilling, skriver Rune Dahl Fitjar i DN 2. januar. Fitjar hevder at vi styrker klyngeprogrammet og miljøer som allerede er fremragende, fremfor å bli gode til noe nytt. Stemmer det? Av Mona Skaret, direktør for Vekstbedrifter og klynger i Innovasjon Norge. Ingen styrking av klyngene […]

Kategori: Næringsmiljøer