Selvtest

Klar for eksport?

Prøv vår eksportveileder for å se hvor klar du er for å ta dine varer eller tjenester ut i verden, og hva du trenger for å kunne satse internasjonalt!

Norsk industri og næringsliv har pekt på seks mulighetsområder for norsk omstilling : Bioøkonomi, Ren energi, Kreativ næring og reiseliv, Helse og velferd, Havrommet og Smarte samfunn (Drømmeløftet)

Les mer

Næringsklynger skal bidra til omstilling

/link/8b46691556534f6a8e67af51e4e1165d.aspx

Norske næringsklynger skal nå få bidra til kompetanseløft i små og mellomstore bedrifter over hele landet. Det skal gi raskere omstilling og fornyelse i norsk næringsliv.

Ny Drømmeløfts-rapport om bioøkonomien

/link/cb892ab25a52437f8f6ea6b1f4d822e4.aspx

Økt foredling av råvarer, nye forretningsmodeller, utnyttelse av «nye» råvarer, restråstoff og matavfall og behovet for en mer strategisk koordinering på tvers av politikk-områder. Det er hva den nye Drømmeløfts-rapporten om bioøkonomien legger vekt på.

Instagram image

Stisykkelbygda Trysil v/ turistsjef @gudrunsl inspirer nærmere 100 reiselivsaktører fra hele landet på Innovasjon Norges 'seminar om terrengsykling og reiseliv' i Trysil i dag - til å satse på sykkel som en drivende del av reiselivstilbudet. For Trysils del har sykkelsatsingen vist seg å være lønnsom og boostet mange typer aktivitet i lokalsamfunnet. Flere helårs arbeidsplasser og aktivitet året rundt er gledelige effekter av sykkelsatsingen. @haakenc @trysilbikearena @trysilcom