Åpning av Arctic Innovation Week i Bodø
Under åpningen av Arctic Innovation Week kobler vi reiseliv og sjømat tettere sammen, og spør hvordan vi kan skape helårlige opplevelser, nye produkter og mer eksport når vi deler data, arenaer og kompetanse. Kvelden inkluderer foredrag av Martin Bech Holte (Landet som ble for rikt), og samler innsikt, caser og fremtidsblikk – designet som én helhetlig opplevelse.
Program
Kl. 15:30 Velkomstdrink, mingling og servering av mat
Kl. 16:10 Offisiell åpning av AIW v/ regiondirektør i Innovasjon Norge Nordland, Monica Ahyee, og fylkesrådsleder i Nordland, Svein Øien Eggesvik
Kl. 16:20 Introduksjon til program v/ Marius Fagerli
Kl. 16:25 Opplevelser med saltvann i blodet – når reiseliv møter sjømat v/ leder reiselivsutvikling i Innovasjon Norge, Audun Pettersen
Kl. 16:35 Sjømatens rolle for den gode reiselivsopplevelsen - tre ting å bygge videre på v/ direktør for forretningsstøtte, strategi og organisasjon Norges Sjømatråd, Kathrine Tveiterås
Kl. 16:45 Mingling
Kl. 17:05 Innlegg v/ Sara-Emilie Nystad, prosjektleder, John Greger AS
Kl. 17:15 Innlegg v/ Marianne Bendiksen, daglig leder, Northern Lights Salmon AS
Kl. 17:25 Sofaprat med Marius Fagerli – med Audun, Kathrine, Sara-Emilie, Marianne og Trygve Steen, daglig leder, XXLofoten
Kl. 17:50 Landet som ble for rikt – foredrag v/ Martin Bech Holte
Kl. 18:35 Q&A med Martin Bech Holte - spørsmål fra salen
Kl. 18:50 Mingling