Hopp til hovedinnhold

Møt våre ansatte: analytiker

Kvinnelig kollega Marte fra Innovasjon Norge© Astrid Waller
Marte jobber med å finne ut om det Innovasjon Norge gjør faktisk virker. 

Nybrottsarbeid

Hva er effekten av rådgivning? Blir det økt verdiskaping i distriktene? Får vi mer eksport fra Norge? Alt dette er vanskelige spørsmål som vi i analyseavdelingen forsøker å gi svar på.

Jeg er ansatt i en offentlig PhD og skriver en doktorgrad i samfunnsøkonomi om effekten av arbeidet til Innovasjon Norge. Dette er nybrottsarbeid både i Norge, og i forskningsfronten internasjonalt.

Noe av det beste med å jobbe i analyseavdelingen er at vi får muligheten til å være kreative og teste ut spørsmål vi er interessert i, og prøve ulike metoder for å finne løsninger. Denne friheten er svært verdifull når man driver med forskning og analyse, og gjør arbeidsdagen spennende. Vi jobber både i team og på prosjekter på egen hånd, men det er alltid kollegaer som gjerne er med å diskutere utfordringer jeg kommer over.

Påvirker næringsutviklingen

Innovasjon Norges ledelse er svært opptatt av at organisasjonen skal utvikle seg med tiden og møte de aktuelle behovene til norsk næringsliv. Denne utviklingen skal være kunnskapsbasert, og det er vår oppgave å gi den kunnskapen.

Det er oppløftende at mitt arbeid bidrar til beslutninger om hvordan Innovasjon Norge skal prioritere i framtiden og at næringsutviklingen er kunnskapsbasert.

Jeg vil bidra til å gjøre Innovasjon Norge og norsk næringsliv bedre. Det dukker opp stadig vekk nye spørsmål, utfordringer, og læringsmuligheter som analytiker i Innovasjon Norge.

Publisert :
Sist oppdatert :