• EN
 • Logg inn
 • Regionkontor

  Oslo Viken

  Kontakt oss
  Signe Dons

  Innovasjon Norges regionkontor for Oslo og Viken. Vi har kontorer i Sarpsborg, Drammen og Oslo.

  Om du ønsker rådgivning anbefaler vi deg å klikke på boksen til høyre eller på Rådgivning under. Der finner du enkle skjemaer du kan fylle ut for å bli kontaktet av en rådgiver. 

  Om du har et selskap som er registrert i Brønnøysund, og ønsker en dialog med Innovasjon Norge, anbefaler vi sterkt at du logger deg på med BankID og registrerer ditt behov på denne siden. Dine data vil kun brukes internt i Innovasjon Norge, og du vil raskere komme i kontakt med en rådgiver.

  I ferier kan det ta noe lenger tid å få svar på din henvendelse. Gjelder det et generelt spørsmål send e-post til post@innovasjonnorge.no. Det er også mulig å ringe vårt sentralbord: 22 00 25 00. Utbetalingsanmodning og tilleggsopplysninger relatert til innsendte søknader kan sendes via portalen Innsending (innovasjonnorge.no).

  SØKNADER
  Vår gjennomsnittlige saksbehandlingstid i Oslo og Viken er for tiden 40 dager.

  Tips: Store og kompliserte saker tar generelt litt lenger tid å behandle enn mindre saker, og fullstendige søknader med alle nødvendig informasjon og vedlegg vil normalt ha kortere behandlingstid enn mangelfulle søknader.

  Saksbehandlingstiden regnes fra søknaden blir registret inn hos oss til den blir besluttet. Vær obs på at man som regel vil få beskjed i vanlig brevpost om søknaden innvilges eller ikke.

  KOMMUNALT NÆRINGSFOND
  Innovasjon Norge Oslo Viken har fått i oppdrag fra Oslo kommune å forvalte 22 millioner kroner av den totale potten på 34,7 millioner kroner som Oslo kommune mottok til kommunalt næringsfond i 2020.

  Disse midlene fordeles som en egen, ekstra Oslo-pott på 15 millioner kroner til «Tilskuddsordning for bedriftsutvikling i reiselivsnæringen – fase II» samt 7 millioner kroner til en styrking av ordningene for etablerertilskudd, mentorordning og bedriftsnettverk i Oslo.

  Midlene går uavkortet til bedrifter for å legge til rette for økt aktivitet, sysselsetting og verdiskaping.

  Bli kontaktet av en rådgiver

  Fyll ut vårt kontaktskjema, og du vil bli kontaktet av noen som kan hjelpe deg videre.

  Oslo Viken
  Oslo Viken
  Oslo Viken