Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Rådgivning eksport og internasjonal satsing

  To mennesker som samarbeider med New York i bakgrunn
  Foto: Westend61 / GettyImages

  Innovasjon Norge tilbyr rådgivning, nettverk og kompetanse til norske bedrifter med internasjonale ambisjoner.

  Med kontorer i viktige internasjonale markeder og i alle Norges fylker kan Innovasjon Norge hjelpe din bedrift å oppnå raskere vekst med lavere risiko.

  Rådgivning internasjonal satsing

  Er du klar for å ta bedriften internasjonalt? Våre rådgivere kan hjelpe deg på veien.

  Vi sparrer for å finne ut hvordan du best kan lykkes i et nytt marked, og tilbyr workshoper der vi jobber med å spisse og systematisere forretningsmodellen for et nytt marked.

   

  Rådgivning og partnersøk i internasjonale markeder

  Ønsker du å bli kjent med et internasjonalt marked? Er det etterspørsel etter produktet ditt, og hvordan er konkurransen?

  Innovasjon Norge har rådgivere ved mange kontorer i flere land. De kjenner markedet, forretningskulturen og har et bredt nettverk. De kan gi deg generell rådgivning om markedet, og kan koble deg mot relevante samarbeidspartnere i regionen. Skreddersydd rådgivning fra våre kontorer i utlandet er betalte tjenester.

  Vi kan gi din bedrift verdifull innsikt i internasjonal forretningsutvikling og innpass hos potensielle kunder og partnere, samt bransjeeksperter i markedet.

  Eksportteknisk rådgivning

  Innovasjon Norges Eksportsenter kan hjelpe deg med spørsmål knyttet til toll og avgifter, eksportdokumenter, kontrakter, betalings- og leveringsbetingelser.