Hopp til innhold
 • EN
 • Logg inn
 • Hvem er årets eksportbedrift?

  Gjennom kompetanse innen salg og marked, forskning og produksjon, har Borregaard gjennom over 130 år utviklet et bioraffineri i verdensklasse. I 2020 vant de Eksportprisen. Nicolas Tourrenc
  Gjennom kompetanse innen salg og marked, forskning og produksjon, har Borregaard gjennom over 130 år utviklet et bioraffineri i verdensklasse. I 2020 vant de Eksportprisen.Nicolas Tourrenc

  Jobber du i eller vet om en innovativ eksportbedrift som kan vise til suksess over tid? En virksomhet som har lykkes med å bygge verdier i Norge gjennom utenlandske markeder? Nå kan du nominere kandidater til Eksportprisen 2021.

  Eksportprisen deles ut hvert år på Eksportkonferansen, og vinneren for 2021 blir avslørt 23. mars 2022.

  Det er Eksfin, Eksportstrategirådet og Innovasjon Norge som står bak Eksportkonferansen, som denne gangen har temaet "Kan et grønnere Norge tette eksportgapet?".

  Hvem kan vinne Eksportprisen?

  I vurderingen legger juryen vekt på kriteriene:

  • Bedriften må ha en høy eksportandel
  • Bedriften må vise til verdiskaping i Norge
  • Bedriften må vise til markedsmessig fremgang
  • Bedriften må levere en nyskapende løsning eller et nyskapende produkt

  Bedriften kan representere alle næringer og kan ha vært nominert tidligere.

  Du kan foreslå kandidater

  Du kan nominere bedriften din eller en annen bedrift til Eksportprisen 2021. Fristen for å nominere kandidater er 31. desember.

  Tidligere vinnere av Eksportprisen

  Kort om Eksportkonferansen


  Eksportkonferansen er et årlig arrangement for norsk, eksportrettet næringsliv.

  Arrangementet belyser dagsaktuelle tema og problemstillinger for norske eksportbedrifter, med formål om å inspirere enda flere virksomheter til å satse på eksport og internasjonalisering.

  Konferansen arrangeres av Eksfin, Eksportstrategirådet og Innovasjon Norge som alle er statlige virksomheter og på ulikt vis skal fremme norske bedrifters konkurransekraft i det internasjonale markedet.