Hopp til hovedinnhold

Nye styremedlemmer i Innovasjon Norge 2022

Leder av Innovasjon Norges styre, Gunnar BovimFoto: Thor Nielsen / NTNU
Styreleder i Innovasjon Norge, Gunnar Bovim.
Gunnar Bovim fortsetter som styreleder i Innovasjon Norge. Det er klart etter at Foretaksmøtet i Innovasjon Norge har oppnevnt styret for perioden 2022-2024. Foretaksmøtet har samtidig oppnevnt Kristin Misund som ny nestleder i styret.

Styreoppnevningen i Foretaksmøtet 11. mai innebærer gjenvalg for seks av de ni medlemmene i styret, mens tre av medlemmene nå byttes ut. Nye styremedlemmer blir Kristine Nore, Arne Ingebrigtsen og Thomas Breen. De tre erstatter Jørand Ødegård Lunde, Helene Falch Fladmark og Jan Løkling.

Tre nye styremedlemmer

Kristine Nore (f. 1978) er fra Nore i Buskerud fylke. Nore er daglig leder i OMTRE AS, og er i tillegg heltidsbonde på familiegården i Nore. Hun har tidligere erfaring som forsknings- og innovasjonssjef i Splitkon AS i perioden 2018-2020. Nore er også lokalpolitiker i Krødsherad kommune og Viken fylkesting.

Arne Ingebrigtsen (f. 1972) er fra Kristiansund. Han er rådmann i Kristiansund kommune, i tillegg til å være leder av styringsgruppen for Normen og leder av samarbeidsrådet for Helseplattformen. Ingebrigtsen har erfaring som tidligere gründer knyttet til ClickBase, Contendo og QuestBack.

Thomas Breen (f. 1972) er fra Hamar. Breen er direktør i Norsk Vann BA, som er den nasjonale fag- og interesseorganisasjonen for vannbransjen. Breen har 12 års erfaring som heltidspolitiker, blant annet som innvalgt på Stortinget i perioden 2005-2013. Han er også tidligere fylkesråd i Hedmark fylke. Breen er styreleder i Klosser Innovasjon AS, som bistår vekstbedrifter i Innlandet, er aktiv i ulike klynger og nettverk, samt tilrettelegger av et inkubatorprogram.

Styret i Innovasjon Norge

Styret for Innovasjon Norge vil med dagens oppnevninger for perioden 2022-2024 bestå av:

  • Gunnar Bovim (styreleder)
  • Kristin Misund (nestleder)
  • Merethe Nygaard Kristiansen
  • Arvid Andenæs
  • Heine Østby
  • Kristine Falkgård
  • Kristine Nore (ny)
  • Arne Ingebrigtsen (ny)
  • Thomas Breen (ny)

I tillegg vil det bli valgt to representanter for de ansatte i Innovasjon Norge.

Publisert :
Sist oppdatert :