Hopp til hovedinnhold

Klar for å ekspandere?

Mange mennesker som går forbi hverandre på gaten© Getty Images
For selskaper som skal vokse internasjonalt, tilbyr vi spisskompetanse gjennom våre rådgivere i Norge og i hele verden. Vi bistår blant annet med personlig rådgivning, nettverk og finansiering.

Rådgiverne våre finner du i 20 land verden over, og de har alle høy kompetanse og nyttige verktøy som kan hjelpe deg inn i nye markeder og bidra til at du lykkes med ekspandering. Her finner du våre kontorer i utlandet.

Tenk større enn Norge - og ta første steg på reisen i dag!

Dette kan vi bidra med

Vekstlån til internasjonal vekst

Har bedriften din konkrete planer om å vokse utenfor Norge, men mangler sikkerheter for å kunne oppnå fullgod bankfinansiering? Med Vekstlån kan Innovasjon Norge finansiere 10-25 millioner kroner av bedriftens arbeidskapitalbehov, uten samtidig å stille strenge krav til sikkerheter.

Innsikt i markedet

Gjennom vår globale tilstedeværelse har markedsrådgiverne våre bred og oppdatert kunnskap om lokale forhold i en rekke markeder rundt om i verden. Vi gir deg unik innsikt i markedstrender, forretningskultur, lover og reguleringer, og andre faktorer som påvirker bedriftens suksess i et nytt marked.

Internasjonal vekststrategi

Våre rådgivere vet mye om hvordan du bør forberede seg for å redusere risikoen og øke sjansene for en vellykket satsing i nye markeder. Du får verdifull veiledning i å bygge eller tilpasse bedriftens forretningsmodell og strategi for satsingen i utlandet.

Internasjonal handels- og IPR-rådgivning

Internasjonal handel krever kunnskap om eksportregler og hvordan håndtere vareflyt over landegrenser. Alle markeder har forskjellige regler, og små feil kan koste tid og penger. Vi har erfarne eksperter som hjelper deg å håndtere toll, moms, internasjonale kontrakter, leveringsbetingelser og internasjonal netthandel.

Vi har også IPR-rådgivere som kan bistå bedriften din med en robust og helhetlig IPR-strategi. IPR står for Intellectual Property Rights, eller vern om de immaterielle verdiene i din bedrift.

Internasjonal synlighet

Vi hjelper deg å ta en posisjon i utenlandske markeder og bygge sterke merkevarer. Gjennom å delta i eksportprogrammet Global Growth får du verdifull markedsinnsikt og muligheten til å møte relevante forretningspartnere. Det samme gjelder når vi arrangerer norske paviljonger på internasjonal messer, og næringslivsdelegasjoner som følger norske statsbesøk og offisielle besøk i utlandet.

Etablering i markedet

Rådgiverne våre i Norge og i utlandet har en unik forståelse for markedene de arbeider med, noe som bidrar til å gjøre din internasjonale vekst smidigere og mer målrettet. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for bedrifter som ønsker å etablere seg i et nytt marked og støtter deg gjennom hele prosessen - fra planlegging til etablering.

Publisert :
Sist oppdatert :